19 Березня 2024, 12:55 | Реєстрація | Вхід

Марта Мохнацька: «Значення мають не методи письма, а винятково суть» 

«Інтерв'ю» | Автор_ка: Вікторія Червак | 4407/0
Перед вами п'яте із серії інтерв'ю з сучасними українськими поетами. «Розмови з ними вели студенти курсу вивчення української мови за допомогою літературної творчості, який я викладав зимового се ... Читати далі »

Катерина Міхаліцина: «Вірші – це мій спосіб взаємодії зі світом» 

«Інтерв'ю» | Автор_ка: Роксоляна Іщенко | 4602/0
Перед вами четверте із серії інтерв'ю з сучасними українськими поетами. «Розмови з ними вели студенти курсу вивчення української мови за допомогою літературної творчості, який я викладав зимового ... Читати далі »

Лесик Панасюк: «Потрібно тільки уважно дивитися» 

«Інтерв'ю» | Автор_ка: Одеса Багрій | 4785/0
Перед вами третє із серії інтерв'ю з сучасними українськими поетами. «Розмови з ними вели студенти курсу вивчення української мови за допомогою літературної творчості, який я викладав зимового се ... Читати далі »

Микола Антощак: «Писати в метро чи за обіднім столом» 

«Інтерв'ю» | Автор_ка: Максим Балучинський | 5460/0
Перед вами друге із серії інтерв'ю з сучасними українськими поетами. «Розмови з ними вели студенти курсу вивчення української мови за допомогою літературної творчості, який я викладав зимового се ... Читати далі »

Дарина Гладун: «Читати вірші. Писати вірші. Редагувати вірші» 

«Інтерв'ю» | Автор_ка: Катерина Наконечна | 5648/0
«Перед вами перше із серії інтерв'ю з сучасними українськими поетами. Розмови з ними вели студенти курсу вивчення української мови за допомогою літературної творчості, який я викладав зимово ... Читати далі »
1 2 3 4 5 »