19 Березня 2024, 10:08 | Реєстрація | Вхід

Нова система публікації

Публікація на порталі Літцентр відбувається шляхом розгляду надісланих до Редакції поетичних добірок. Мова текстів не регламентується.

Лист-заявка на публікацію має містити:
1. ваше ім'я (анонімні матеріали не публікуються);
2. коротку творчу біографію;
3. фото (чи посилання на сторінку у соціальних мережах);
4. добірку поетичних текстів (від 3 віршів) у форматі *doc.

Просимо також зазначити бажану назву добірки, та в темі листа вказати «На розгляд редакції: Ваше ім'я "Назва добірки"».

Куди надсилати?

Поетичні добірки просимо надсилати персонально одному з обраних редакторів (див. перелік нижче), або за адресою info@litcentr.in.ua. Формат файлу: *doc

Подані до розгляду тексти не рецензуються. Редактор має право не пояснювати причину відмови в публікації. Якщо ваша добірка буде рекомендована редактором до публікації, протягом найближчого часу вас про це сповістять і вона з’явиться на платформі.

До редакційної колегії входять поети та письменники з різних регіонів країни. Серед них Антон Полунін, Сергій Стойко, Дмитро Авер`янов, Марія Банько, Іван Кулінський, Ніна Паламарчук та Євген Півень. Команда редакторів в перспективі поповнюватиметься новими обличчями.

Редакція

Антон Полунін

Адреса для листування:
Поет, музикант, юрист. Автор поетичних збірок «Umbra» («ПроLogos», 2014) та «Ходить и говорить» («Лоція», 2016). Учасник низки мистецьких проектів та фестивалів.

Євген Півень

Адреса для листування:
Поет, інженер. Лауреат низки літературних фестивалів. Автор збірок «Первое приближение» («ПроLogos», 2014) та «Продолжение» («Лоція», 2016). Член поетичного об'єднання «Ліга Ем» (Миколаїв).

Сергій Стойко (Синоптик)

Адреса для листування:
Поет, журналіст, культурний менеджер. Співзасновник Міжнародного фестивалю поезії «Шорох» (м.Сімферополь, 2011-2013). Головний редактор культурного порталу «ArtMisto».

Іван Кулінський

Адреса для листування:
Автор кількох книжок віршів та роману «Ходисвіт». Дружить з Леопольдом Блумом, Томасом Хадсоном, Генрі Чінаскі. Мешкає в Гіацинтовому Домі. Одружений з Ловлею Форелі в Америці.

Ніна Паламарчук

Адреса для листування:
Поет, культуртрегер, вчитель математики. Учасниця літературного об'єднання «Оксія» (м. Житомир). Близькі за духом: оберіути, конкретисти, метареалісти.

Дмитро Авер'янов

Адреса для листування:
Суб'єкт діяв й продовжує діяти в дусі оскаженілого мінімалізму, тому всі подальші розповіді про себе вважає недоречними і шкідливими.

Марія Банько

Адреса для листування:
Поет, журналіст. Лауреат низки літературних фестивалів. Співзасновниця й редактор культурного мережевого порталу «ArtMisto».