25 Листопада 2024, 09:32 | Реєстрація | Вхід
/
Головна » Коментарі користувача [vinnser]

Знайдено коментарів: 1020
Показано комментарів: 121-150
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 »

avatar
Удивительное чутье вещей - в звуках!!! Браво!!! Уникальный образ - звук автора  в стихотворении, вот он опыт жизни, досвід живої душі.
avatar
Очаровательное стихотворение!!! Браво автору!
avatar
Так, це цілком  можливе слово, щось на зразок того, що є у динамічному змісті:   "водопливне".
avatar
Ніно. Щиро дякую  за відгук. Останнім часом маю обмаль часу власне на поетичну творчість, всього себе віддаю своїм учням. Але надіюсь і вірю, що настануть ті часи, коли зможу зануритись у  поезію, і  житиму тоді, як це було десять років назад, справжнім поетом.
avatar
Марино, дякую вам за чарівне слово. Надірвані жили-рядки у вірші - тому многоликі слова,  окрилений пірамідою пекла ритм вірша,  вірю вам, бо дуже хочеться раю серед світу пройдисвітів.
avatar
Дякую за такий всечулий образ, розятрені, страстотерпні почуття у коханні, звуковий фон вірша інтимний, надміру відвертий та  візуальній, дуже шкарубко малюєте  надсвідомі, еротичні стани, у вас це виходить пружно  і лірично, тому бажаю вам великих чар у закоханому серці. Творіть свої вірші, як свою розкіш душі.
avatar
Спасибо, РЭН, за взаимную память!!!  Привет, Юрий, ты -за углом, в частных, разреши мне свой противоположный момент, воще-то, тривиальная плоть-то есть проекция массы на полный поляр ветвления души. Я вот, случайно, зашел в твои существа, и  начал  читать один за другим твое окружение, потом так и пошел по пути по живой ядренушке поверхности, и хорошо стало в центре тяжести  мыслей, и даже  ориентированные призраки вдоль кривых  непрерывны стали, интегрируют подобных, как в моих случаях... Не так, просто-о отрезать время от допустимой жизни ...  возвращайся!!!! - (аХэй, фрей, щ0? ... снова  дурачишь у  белой души!!!  ) Не проходи мимо, не пробегай целая  жиломолость-то, важнейшее есть то, что память искомая в сферах, где все всем открыто. Вот вам реккурсия слов, кому нелегко разрезать слово, как мне. В окрестностях наших  никто не волен от регулярности в теле и  нормы без параллельных  отношений,   никто не ищет особенность, как   отрицательную волю в производных потенциалах цельности. Кстати, Юра, кое-что распределил по связям.  А -у-у,  магический куб, а-уу, ты здесь, гравитация, Юра-а?!!!  Серый, я здесь, как сила твоя, силушка-воля? - Заполненный массой, где очень-горько-горько, по-черному  дышу.  Ты чо, Серый, ты зачем  оставил  астроид земной, -  зачем заменил угловатых на образа. Во, бля, жесть утомленной судьбы... Все отображаешь кривые квадраты в магические треугольники.
Винт произвольных звуков представил в знаках! Ты явно забил  на все стороны. Я всюду имел двойной выбор нормали, окромя  законов, исходящих против часовой стрелки.
avatar
Удивительное, второе "Я"!
avatar
Это стихотворение звучащее по существу, ваш дух на яву, материальное и душевное воединстве и по смыслу уникальное! Форма - это право автора, и спорить с формой, дурной тон для критика! Это ваша манера, ваше личное миропонимание, оно не чужое, ведь незаурядное содержание, оно ведь ваше, а это самое главное!!!
Успехов вам в творчестве!
avatar
Нормально выписываете сущность жизни. Острота чувств и контраст образов - лучшие спутники стихотворений глобальных поэтов! Желаю вам творческих удач!
Кстати, ваш текст "АД" - как по мне, очень "больной" психопатической ненавистью к образу, вам, как автору, как талантливому человеку - сочуствую! Слова ненависти, то есть слова автора в "АДЕ" - терпят и проживают разную жизнь, и дело не в ругательствах(они как раз и вскрывают остроту ненависти), а в том, что образная ненависть убивает в самом создателе тонкую и чистую творческую нить к жизни. Рискните вступить в войну с самим собой! Авось, победа добра и любви не за горами...
avatar
Аня, вітаю!!!
avatar
Це простеньке (учнівське) "дидактичне писання" - усвідомлюю і розумію, текст не входить до вишуків.
avatar
Дякую, вийшло живенько.
avatar
Прекрасно и очаровательно, Евгения, только не серчайте на меня, я верю вам, вашему умелому, образному сознанию суб-культуры современника. Очень по-византийски открыта актуальная тема-случайность "отравления творца в материальной культуре его создавшего" плюс к тому тема-угроза " ненормированного морального протеста (ПОЭТА) во время жизни, во время войны за себя, а не после общественных(информационных) войн за единую страну"! Есть необходимость в настоящих, живых играх людей! Мозаика жизни - это факты, случаи, частности, ситуации! А как вами мастерски связана художественная модель существования-функционирования творческих и образованных существ в городах Украины(точнее, в Виннице, где я сейчас проживаю). Конечно, живые функции ЛГ почти утопичные, но вот красота реализма, это по-душевному сочные, социальные свойства лирического героя, они реально красочны, и подчеркнуто индивидуальны, они откровенно ваши, как и рельефный ЛГ. Вообще, времена переломных эпох - это источник новой жизни, которая сродни ловкому жулику в новых социумах, однако какие содержательные связи в нашем современнике, то они мертвые и забытые, то они полны континуума связей с ещё хилым, едва живым подсознанием радости и солнца. В вашем тексте есть целая философская идеома Украины, а точнее, нормативность функций и свойств ЛГ, как образа современного гражданина-жулика Украины. А кто начал убивать материю в себе? Вот вам и очаровательное оскорбление "жулья", понятно, оно наполнено скептическим сознанием(об это говорят частицы НЕ и НИ, уверенные, отрицательные( как бы пренебрежительные смысловые слова-приставки) префиксы в содержательном контексте ТЕКСТА. ,

Аргументированная модель и формат мыслей в тексте - это системная точка зрения на культ!
Пусть что угодно твориться в мыслях ЛГ? Это авторское право. Но, обоснование, как ё-моё, должно присутствовать. Удар по мозгам читателя - это у ЛГ уничижительный страх перед городом-теремом, материальным миром в котором он проживает себя. Какой-то формальный конец, точнее, смерть живого, - в глазах и сознании ЛГ, и вытесненный ужас в себя перед нематериальным, обесчещенным самосознанием.
Куда-то исчезла реальная пафосность проникновенного ЛГ. Удачно решена минимальная доля творческого оптимизма и саркастического юмора ЛГ, ведь перелом формации - это внутренняя сила эпохи, при которой ей дана жизнестойкость авторитета и кумира БГ и его востребованное интеллектуальное творчество.
Огромное спасибо за творчество! Респект и уважуха! Верю, что вашими мыслями - руководит здравый смысл.
avatar
Влад Клен - настоящий светлый поэт нашего времени.
avatar
Послідовниками цих визначних майстрів рекламного мистецтва, які починали творити у 70 — 80-ті роки і продовжують цю справу й пони¬ні, є Д. Хаукман, Ел Райз, Дж. Траут, Л. Р. Джоне, Лі Кло та інші.
Базуючись на досвіді 13 років своєї діяльності, Д. Хаукман, напиклад, пропонує п'ять принципів для створення матеріалів поштвої реклами:
1. Починати текст із розмови про людину, а не про товар. Уникати найвищих ступенів і хвалькуватих запевнень. Де тільки можливо, давати рекламні докази, приклади успішного застосування товару, а також інші елементи, які породжують довіру аудиторії.
2. Досліджувати ринок. Організовувати інтерв'ю з покупцям, ставити запитання, уважно слухати відповіді. Пам'ятати, що її купці найбільше полюбляють запитання: «У чому ваші проблеми, чого ви потребуєте, про що турбуєтесь?» Знати, що до 50 відсотк загального часу на виконання завдання треба витратити на caме такі дослідження.
3. Користуватися тільки достовірною інформацією, тільки перевіреними цифрами й фактами, думками незаінтересованих, отже, об'єктивних сторін. Значна частина рекламних текстів є недостаньо ефективною через те, що в тексті нема достовірної інформації.
4. Не намагатись змінити поведінку покупця. На це піде багато часу й зусиль, а помітних результатів все одно не буде. Практичніше робити наголос на мотивах і стимулах. Крім тих випадків, коли рекламний бюджет не має обмежень, намагатись уникати рекламуваня товарів та послуг, для користування якими покупцеві знадобить високий рівень освіти або нетрадиційне мислення.
5. Бути «творчим плагіатором». Можна багато чого навчитися спостерігаючи за роботою інших. Але не намагатись імітувати! Не повторювати навіть найкращу ідею, але визначити принципи, що на них вона базується, і використати ці принципи в роботі.
Не можна не згадати ще одного класика американського рекламного бізнесу — Р. Рівза. У монографії «Реальність у рекламі» він висунув і обстоював широко відому нині теорію «Unique Selling Proposition», тобто унікальної торгової пропозиції. Він стверджува що найвищих показників досягають ті рекламні кампанії, які доносять до читача лише один аргумент, одну ідею, які легко запам'ятовуються. Побічні аргументи можуть стати своєрідними “вампірами”, що «висмоктують» енергію з головної ідеї.
Згідно з теорією Р. Рівза рекламне звернення обов'язково має містити якусь конкретну пропозицію для потенційного покупця має бути оригінальним, несхожим на інші.
Ще один принцип створення ефективного рекламного звернення, запропонований Р. Рівзом, — коли товар, що рекламується, є масовим і не має чітко виражених характеристик, що відрізняють його від інших товарів, коли його рекламує багато конкурентів, то треба... просто винайти таку оригінальну торгову пропозицію, яка б заінтригувала і примусила потенційного покупця зробити покупку,
Теорія оригінальної (унікальної) торгової пропозиції знайшла широке застосування у розробці фірмового стилю, особливо у тій його частині, що стосується слогану.
Найближчим до Р. Рівза за характером творчості є не менш ві¬домий рекламіст Альфред Политць. Найчастіше його згадують, ко¬ли цитують два закони рекламної практики, які саме ним були сфо¬рмульовані:
1. Реклама стимулює продаж якісного товару і прискорює крах поганого. Вона показує, яких якостей продукт не має, а отже допо¬магає споживачеві швидко розібратися, чого можна, а чого не мож¬на від нього вимагати.
2. Реклама, яка вихваляє такі особливості товару, що містяться в ньому в мікроскопічних дозах і які споживач сам не може помітити, є антирекламою, котра засвідчує, що ця ознака в товарі практично відсутня, а тим самим прискорює його крах.
Щодо унікальної торгової пропозиції в рекламному зверненні до споживача, то А. Політць зробив такі висновки:
• рекламне звернення має бути унікальним, щоб ніхто інший не зміг скористатися з тих аргументів, які були подані у ньому;
• рекламне звернення має бути правдивим, породжувати довіру;
• рекламне звернення має бути актуальним, тобто розглядати найбільш вагомі для споживача у кожний даний момент атрибути товару, що рекламується.
Класики американського рекламного бізнесу заклали підвалини рекламної практики сьогодення й майбутнього. У ній використову¬ється їхній досвід з урахуванням вимог сучасності й тих можливос¬тей, що їх надає рекламістам комп'ютерна техніка.
avatar
До учасників великої творчої революції в США 60-х років XX століття належать також К. Рейнхард, X. Шмертц, В. А. Робінсон, Дж. Д. Феміна, М. С. Окен та ін.
К. Рейнхард почав працювати в агенції «Нідхем» у 1964 р. Потім її перейменували в «Ді-Ді-Бі Нідхем Харпер Волдвайд», клієнтами якої стали такі компанії, як «Мак-Дональдс», «Ксерокс», «Сара Лі», «Рігліз».
К. Рейнхарда вважають одним із засновників глобальної (все¬світньої) реклами. На його думку, можна мати глобальні потреби, проте товари і послуги, які задовольняють ці потреби, такими не є. Це так само, як людські почуття, що також є глобальними, але люди публічно висловлюють їх значно скромніше.
К. Рейнхард створив теорію, згідно з якою за появи глобального маркетингу виникають три сценарії рекламної діяльності і ставлен¬ня у зв'язку з цим до товару чи ринку:
перший — глобальні товари й глобальні торгові марки, тобто товари, які добре відомі будь-де у світі як із зовнішнього вигляду, так і за конструкцією;
другий — місцеві товари й місцеві торгові марки, тобто товари, які продаються (купуються) у певних країнах або регіонах;
третій — місцеві товари й глобальні торгові марки, тобто місце¬ві товари, які розповсюджуються на ринку під глобальною торговою маркою.
На думку К. Рейнхарда, поява глобальних товарів сприятиме більшому поширенню місцевих торгових марок, а всі ці сценарії ціл¬ком «сумісні та вже починають набувати форми».
К. Рейнхард провів дві визначні рекламні кампанії зі слоганами:
«Ви заслуговуєте на відпочинок» та «Стейт Фарм» завжди буде ва¬шим добрим сусідом».
Харта Шмертца називають найвпливовішим і найудачливішим спеціалістом у галузі зв'язків із громадськістю. Він юрист за фахом, працював у розвідці, викладав в університеті, а з 1966 року почав працювати в іміджевій рекламі фірми «Мобіл Ойл». Він уважав, що його рекламні тексти та спонсорська діяльність (від імені компанії) сприяють створенню позитивної, відмінної від інших, репутації «Мобіл», а це сприяє комерційному успіху.
Він дає такі поради спеціалістам по зв'язках із громадськістю:
«Будьте непроникними (щоб люди постійно намагались зрозумі¬ти, яким буде ваш наступний крок). Робіть хід першим (щоб вашому співрозмовнику необхідно було реагувати), не використовуйте слів «без коментарів» і не дозволяйте пресі роздратувати вас ущипливіс¬тю або приспати вашу увагу штучною приязню (постійно пам'я¬тайте, що диктофони в репортерів майже не вимикаються)».
avatar
Д. Огілві як дуже творча, винахідлива людина створив багато афоризмів, правил і принципів, що ними і до сьогодні користуються як ті, хто працює в рекламному бізнесі, так і рекламодавці:
1. Звільніть вашу агенцію від побоювань, що ви не впораєтесь із завданням.
2. Правильно вибирайте агенцію, що з нею ви будете співпра¬цювати.
3. Тримайте агенцію в курсі ваших справ.
4. Не намагайтесь конкурувати з вашою агенцією у творчих питаннях.
5. Бережіть курку, яка несе вам золоті яйця (тобто рекламодавця).
6. Уникайте зайвих фільтрів (тобто рівнів узгодження).
7. Завжди цікавтесь, чи має ваша агенція прибуток.
8. Не торгуйтесь з вашою агенцією.
9. Будьте щирими й підтримуйте щирість.
10. Установлюйте високі стандарти.
11. Усе перевіряйте.
12. Не баріться.
13. Не витрачайте час на «дитячі» проблеми.
14. Терпіть обдарованих.
15. Не економте.
Д. Огілві запропонував такі 11 заповідей проведення успішних рекламних кампаній:
1. Найважливіше те, що ви скажете, а не те, як ви це скажете.
2. Якщо ваша рекламна кампанія не організована навколо певної ідеї, вона не матиме успіху.
3. Використовуйте тільки факти.
4. Пам'ятайте, що ви не можете примусити людей щось купувати.
5. Дотримуйтесь гарних манер і не робіть із себе клоуна.
6. Зробіть вашу рекламу сучасною.
7. Рекламодавці можуть критикувати рекламні звернення, але вони не будуть самі їх писати.
8. Якщо ви не вмієте писати нових гарних рекламних звернень, повторюйте старі доти, доки вони дають позитивний ефект.
9. Ніколи не пишіть такого рекламного звернення, яке ви не мо¬гли б запропонувати прочитати власній родині.
10. Тільки індивідуальна торгова марка робить фірмі або компа¬нії імідж на ринку.
11. Не наслідуйте інших.
Д. Огілві радить ретельно вивчати те, що необхідно рекламува¬ти: «Чим більше ви знаєте про «свій» товар, тим більше шансів, що у вас з'явиться прекрасна рекламна ідея».
І далі: «Отримавши завдання на рекламування автомобіля «Роллс-Ройс», я витратив три тижні на вивчення цієї моделі. І тоді народилась ідея, яка втілилась у рекламне звернення: за швидкості 60 миль на годину найголосніший звук, який можна почути в маши¬ні, — цокання годинника. Пізніше, для реклами автомобіля «Мерседес» я відрядив своїх людей у Штутгарт, де вони провели три тижні з інженерами компанії «Даймлер-Бенц». Розроблена нами реклама сприяла зростанню продажу цієї машини в США з 10 до 40 тис. щорічно... Коли до мене звернулись з проханням рекламувати маргарин «Гуд Лак», я вважав, що маргарин роблять із вугілля! Де¬сять діб я витратив на вивчення процесу його виготовлення, і тільки після цього з'явилась реклама, заснована на дійсних фактах. У 1947 році американці вживали у середньому в два рази більше масла, ніж маргарину. У 1955 p. маргарин почав уже успішно конкурувати з маслом за перше місце, а у останнє десятиріччя престиж його виріс настільки, що він зовсім затьмарив масло».
Ось таке рекламне звернення створив Д. Огілві: «Упередження жінок проти маргарину було сильним, походячи ще з дитинства, ко¬ли маргарин отримували із яловичого жиру. Тоді запах маргарину буквально відлякував споживача.
Нещодавно я запропонував своїй дружині оцінити маргарин «Гуд Лак». Чесно кажучи, їй нічого не залишалося робити — все-таки вона дружина рекламіста і знає, як заробити на шматок хліба з...маргарином.
Але що сталося, коли вона покуштувала маргарин! Моя дружина була у захваті: «Таким продуктом можна пишатися. Я б ніколи не здогадалась, що це маргарин. Це прекрасно, і той, хто платить 80 центів за фунт масла, просто дурний».
Увечері у нас вдома відбулась презентація маргарину для гостей. Усім він сподобався, але упередження все ще залишилося. 1 тоді ми випустили джина з пляшки, точніше не джина, а кота. Він з'їв мар¬гарин! Ніхто не повірив своїм очам. Кіт їсть маргарин?! Їсть та ще й облизується! У цей вечір наші гості стали фанатичними прихильни¬ками маргарину».
Далі детально описувалися дослідні роботи, технологія виготов¬лення «чистого» продукту, його ціна і зростаюча популярність на¬віть серед сільських (!) жителів. На упаковці маргарину був зобра¬жений сам продукт і добре всім відома квітка конюшини з чотирма листками — надзвичайно вдалий, навіть чудовий образ.
Д. Огілві жартує, що споживач — це трохи недорозвинуте ство¬ріння. Ви переоцінюєте його, коли вважаєте, що простий заклик чи кілька прикметників найвищого ступеня змусять його щось купити. Ні, він хоче мати всю інформацію, яку ви можете дати. Кожне рекла¬мне звернення повинно мати повний опис продукту. Не варто думати, що споживачі читатимуть серію таких звернень. Необхідно виходити з того, що кожне рекламне звернення — це один-єдиний шанс, щоб продати ваш продукт. Зараз або ніколи — таке творче кредо Д. Огілві.
avatar
Дякую за творчість. Яке ж чудове осмислення речей і мудрости... Ава-ау! У тексті унікальне звучання ТГШ, його наративи - це ваші Музи, фонічний серпантин вірша та ліричне вимислення думок про ... таємницю буття ... отрута чарівних слів Лірика - це духовні верхи Поезії. Вірю у ваші думи про живих.

із горя виходять човни почути тенори жертв
так зволення через полони чудес широченними
блаженства води дозволяють один рудимент
щоб нові розхрещення плескалися суверенними

усі освященства не мають речей веретено
ексцентрика тихо піднесене з горя на човен майстрам
безпрецедентно смертельно і іманентно
назустріч відвертим черпають мудрість Богам

десерт атмосфери окислив язик мародера
почерствіли співи і слава вечерь і печер
якщо виночерпій щоранку розорює флери
якимсь ефемерним терном химерних небес

сомбреро наперсток принцеса о поетеса
у підреберʼї герць альфреско-світів
сто весел човна заграло зіграну пʼєсу
бурлеском-гротеском щоб з арабесками дід

покоївся мовами згідно адреси ТГШ
коли перевершити в собі зростання посмертні
і речі не знають про власні свої верша
зверхники смерті речами долають окресленість
avatar
Точнісінько!!! А ви скажіть, яка катастрофа душі поета вполювала в мені жертву !!! Щоб так страшенно писати те, що зараз несерйозно, я, неначе підняв себе, над чимось, точно, збожеволів над зашуганою кувергою думок.
avatar
Дякую усім організаторам такого грандіозного поетичного фестивалю. Проте дуже багато у фіналі саме столичного і саме МИКОЛАІВСЬКОГО діапазону серед фіналістів-поетів, ось тому і цікавлюсь, у організаторів фестивалю: а чи не є це специфічною регіональністю даної ультра-культурної події?
ну, невже немає цікавих поетів у Луганську, Херсоні, Кіровограді, Вінниці, Тернополі, Івано-Франківську, а без самодостатніх поетів Львову, як можна називати цей фестиваль ВСЕУКРАЇНСЬКИМ,

Зветаю вашу увагу на те, що серед успішних фіналістів-поетів надто багато визнаних і відомих, які отримували на багатьох регіональних і всеукраїнських фестивалях звання лауреатів та гран-прі ще на початку цього століття. У містах і селах зараз 2012 рік. Це свідчить про те, що в наш час немає розвитку молодої російської поезії. Я не бачу їх в списку фіналістів. Або професійне хурі просто ігнорує талановиту молодь. Або не може її розпізнати. Я ще одного не розумію, навіщо нагороджувати папірцем з написом "ДИПЛОМ" маститих віртуозів слова, визнаних на початку століття відомих столичних поетів, які вже були неодноразово в Миколаєві нагородженими такими бумаженціями? Столичним поетам треба вже боротися за літературні премії і виплачувати гроші за їхню культурну і просвітницьку роботу, а на регіональних поетичних фестивалях варто заохочувати до розвитку поетичну молодь і саме їм вручати дипломи і сприяти професійному зросту. Уявіть собі, поет професіонал з вищою філологічною освітою шукає собі слави і зірковості серед поетів-початківців, смішно!
avatar
толково!!!
avatar
трудно не умирать поэту в творческих свершениях
avatar
Молодец! О ком написал!
avatar
ПРИСТРАСНИЙ ЯН

Cвіте, ходи у мандри,
з лютости – вилюднивсь Ян.
Світе, ідемо до плахи –
марудні звуть з Берестян.
Ось-то, жерці живоття,
по ниточці - оторочка.
Полуда з очей – од, життя!–
Упала з неба сорочка.

Святоще! Святоще! Швах!
Спустошена - неприкаяна.
Поштовх у смертну твань!
Борщик - боржник окаяний.
Мороко, - в Тимосі морочені!
Кошлако, - ; розмаяні розкоші!
Кличем марев колошкані
льошники і мірошники!

Вишко, високо – дереш!
Розхрестя - розкрилені кручі.
Небо, литаври зімнеш!
Земне осердя вируще!
Надро, – ось диво очей,
наскрізь по-світу Бог милує.
Краю-покрове-смертей,
Славута пантрує, фірує.

Вість-басамане, розрадь
спрагле у чаді горнило!
Проклято виквітне рать –
Червонить по крові чорнило.
Земле, ой, – опустошена!
Яр? Що-о! Опріч! Не звеш!
Ой, пірве, розмай оголошена,
золотонош не несеш?
avatar
В той час свідомості, як гроші вже не пахнуть.
Неадекватний силует ілюзії.
Світлі предмети, мов галюцинації.
Світ той, що рухається, сидячі у балії,
не бачить, і не чує тільки нації.
В той час свідомості, як квіти вже не пахнуть.
avatar
Тавро пітьми

У пошуках себе пісню згубив,
свою сопілку геть прокляв і кинув.
Мій, Авелю, життя твоє убив,
все геть зірвав, - являю я подобу.

Потребами закручена душа,
і відірватися наявні вже не змозі,
вмираю в екзистенції щура,
виходжу із найдужчих у некрозі.

Я зазирнув собі в чорне лице.
Зігнав із себе висмоктану долю.
Мій, Каїне, перейми мою волю,
нестримна спрага крові душу ссе.
avatar
МаПровчила всяких
avatar
Ніно. Мій, невеликий огонь душі настільки знесилився, що вже вільно літає межи тіней і прочан, і не хоче кричати амурам кльовіссімо.
avatar
Полина, прошу Вас, как организатора прекрасного проекта, огласите имена всех поэтов, которые напечатаны в сборнике "ЛИТ-Ё".
Я понял, что получить сборник на руки, как активный участник ЛИТФЕСТА, я не смогу, так как он не продается. А библиографию литфестовских "золотых" поэтов я собираю. Поэтому он мне очень нужен для работы с авторскими текстами.
Еще мне и возможно умным читателям интересно:
Кто был художником-оформителем сборник "ЛИТ-Ё"?
Кто вступительную статью писал?
Кто вычитал тексты и сделал правки в авторских текстах?
Кто издатель этой книги?
1-30 31-60 61-90 91-120 121-150 151-180 181-210 ... 961-990 991-1020