19 Березня 2024, 10:35 | Реєстрація | Вхід

Склад команди

Влад Клён

[29.06.1981 - 28.08.2010]
Поет, культуртрегер. Активний учасник та організатор регіональних літературних проектів. Адміністратор та співзасновник Літературного порталу Litcentr.

Поліна Городиська

Співзасновниця та головний редактор Літературного порталу Litcentr. Організаторка культурних, перекладацьких, освітніх і літературних проектів. Кураторка Фестивалю відеопоезії CYCLOP.

Ірина Шувалова

Поетеса. Лауреатка першої премії конкурсу «Смолоскип» та українсько-німецької премії Олеся Гончара, учасниця кількох європейських резиденцій, фахової філософиня та перекладачка.

Антон Полунін

Поет, музикант, юрист. Лауреат фестивалів «Авалгард» (2013), «Шорох» (2013), «Ватерлінія» (2013) й «Фестивалю нових поетів» (2014). Автор збірки «Umbra» («ПроLogos», 2014).

Євген Півень

Поет, інженер-конструктор. Лауреат низки літературних фестивалів. Автор збірки «Первое приближение» («ПроLogos», 2014). Член поетичного об'єднання "Ліга Ем" (м. Миколаїв).

Сергій Стойко (Синоптик)

Поет, журналіст, культурний менеджер. Співзасновник Міжнародного фестивалю поезії «Шорох» (м.Сімферополь, 2011-2013). Головний редактор культурного порталу «ArtMisto».

Ніна Паламарчук

Поет, культуртрегер, вчитель математики. Учасниця літературного об'єднання «Оксія» (м. Житомир)

Марія Банько

Поетеса, журналістка. Лауреатка низки літературних фестивалів. Співзасновниця й редактор культурного мережевого порталу «ArtMisto».

Деякі з наших проектів

Літературный портал LITCENTR: проекти 2017-го року.

Підсумки: 2017-тий