Срібні мости | Публікації | Litcentr
29 Березня 2024, 10:56 | Реєстрація | Вхід

Срібні мости

Дата: 16 Лютого 2011 | Категорія: «Прозаїчні мініатюри» | Перегляди: 851 | Коментарів: 6
Автор_ка: Алексей Шимановский (Всі публікації)

Знаєш, в місті між висотками є срібні мости. 

З вікна до даху, з даху до іншого даху. Працювали безліч чарівників. В них навіть приказка така - кожен справжній чарівник має зробити три речі: посадити квітучу папороть, відправити дівчину на бал та побудувати срібного моста.

Сяюче плетиво.

 

Якось гуляв я цими мостами. Справді прекрасно, от лише самотньо там, дуже рідко з відьмою якою розкланяєшся, а так – ніби гуляєш сам один павутинням велетенського павука.

Тож зараз віддаю перевагу метро.

 

Іноді я думаю, що ті мости стягують будинки, що якби їх не було, місто давно б уже розлетілося на шмаття.


4 коментарі

avatar
Любий, О. Напевне, так малолюдно зараз на мостах через те, що чарівники отримують мало викликів. А як отримують, то, напевне, потім оселяються поблизу викликача, щоб в разі чого інший чарівник не перехопив завдання. Ось. Зате, я помітила, о білки і ховрахи полюбляють на цих мостах кататися - сідають на хвоста і жухххх - з*їжджають і гигочуть. Теж, буває, пташки приєднуються. Але ті - мов на ковзанах, граційно. Бачив?
avatar
Так, звісно, якби не було цього феномену, все було б надто похмуро. А проте вночі, коли я зазвичай гуляю містом, ані білок, ані птахів нема. Є, звісно, пугачі та інша подібна братія - кажани, чорні коти, хапуни кімнатні, буки тощо. Але я не знаю їхніх мов, крім котячої, але з котами вночі не поговориш. Краще вже метро після третьої, там всякі підземні дива, добрі гноми, бобри, крокодили, тепловики. Головне зі щурами порозумітися, але то дрібниці - їх не зачепиш і вони тебе теж.
avatar
чудо-лірика ангелів для сучасних казок
avatar
дякую

Залишити коментар

avatar