Я ЗАПЕРЕЧУЮ! | Публікації | Litcentr
25 Квітня 2024, 03:44 | Реєстрація | Вхід

Я ЗАПЕРЕЧУЮ!

Дата: 25 Січня 2011 | Категорія: «НефорМАТ» | Перегляди: 875 | Коментарів: 1
Автор_ка: Вакуленко-К. Володимир (Всі публікації)| Редактор_ка: за | Зображення: можно

І знов натикаюсь на ваші облуплені морди, На вишиті вашими кулями тюрми, На вашу банальність, на рвані акорди, На гумові жопи попсового штурму. А десь у помийниці плавають черви – Останки облущених східних обрядів… Ішов би кудись, та обжиті печери – Щоб геть від безмозких слабких міліардів. Війна срібляками постукала в вікна, У душах гармошок назовні відкрилась Земля – Ворухнулась, убита й нерідна, А ми кайфували від бушачих крилець, Вливали ув очі задурно спиртного… Обличчя почокались, вийшли на протяг І босого бога пустили в дорогу, На вічний, по колу, роздовбаний потяг. Промовою крові залатані губи. Всі там, де послали, цілують багнюку. Закотою сонце облизує клумби, Пластмасові дітки дожовують звуки. Пузаті чини при грошах і в законі – Мобільні та владні, на супермоторах. Стандартні блядюги в своїм силіконі Бояться, напевно, що вибухнуть скоро. Здихаючим оловом крапають нерви, Смердять залюбки дні нового приходу. Дожити б до чогось, спустить в небо сперму – Нехай в бога множиться кількість народу! Тож я постарався – всі здохнути мусять! Протухлі їх піхви не зродять героїв! На програних землях – «улюблені друзі», Траві уже осінь, повзуть геморої. Між пальців застрягли акцизні закони, На жовтих краватках – живі піраміди… А я ще панкую з часів «Оборони», Тож нині нікуди ніхто не поїде!

1 коментар

avatar
Ау, Длюужяко! Вакуло!!! Я, ось догнав твою тему, вона вся наша, чоловічежкая р-леволюсия!
Вона яклаз під наш художній фарс! Ой, ліюди, хай нас вже не освистують, бо іде, вона нечесть, гине новая леволюсия, ... босогонка впельод за олдрена Гер-лоя Юкраєн.
Впелрьйод за нашу льйодину! Вперьод за чоло-века!
Потім нас посодют на лавку, и первошого посодют! конечно, ж м-пля!
А ми - лежимо на нарах, ми в Україні, ми - живі люди, ми - в камері смертників нашей Вбітщизни!
О=ой! Здеся є живі люди?
О-о, э-й-эй! А-а!
Повна тиша! Нас чує лише луна-эхолохотрон!
йх, ужас, жах твориться з великою камерою смертників под назвою Україна!
Який час на нарах. Длрюузьйя! Вже 20 років!
Ой, як, не дуже! - А ще віриш в будуще, там - освобожденіе от этих нарів !
Тобі ще нескоро! Спочивай!!!
І тут, лунає команда від гражданина начальника: Живые смертнІки, со своЇмі нарами, бістро віходітє в будуще вУркаїны!!!

Залишити коментар

avatar