Анастасія. Це у вас якийсь внутрішній страхополох. Якась дурниця виходить. Я для вас стаю - великим Пужаком на ЛІТФЕСТі. А хотілось розшити усі ваші сторінки живою ниткою різнокольорових думок:
Горе мені з віршами, лихо мені зі словами, отямитися треба, не моритися думками, і не зухвалити повороткими словами, а виражатися непереборними відчуттями...
Марина. Вы предлагаете лирическую, удивительнейшую раз-(с)-вязку внутренней проблемы страдательного бытия в социуме:
Если б у Бога не было нас, он бы, пожалуй, и не Бог.
Понимаю невозможность разрешения таких глубоких проблем. А вот опомниться от страдательного бытия в наш час невозможно, поэтому сотворите еще много таких текстов, чтобы у нас на головах волосы становились дыбом, чтоб мурашки бегали по коже ...
Будь-ласка займіться серфінгом, пройдіться по цих сторінках
www.berezil.kh.ua - харківський журнал «Березіль» www.vitchyzna.ukrlife.org - літературний орган НСПУ «Жовтень» «ДЗВІН» – літературний журнал міста Львова. www. ji-magazine.lviv.ua «Ї» - культурологічний часопис, виходить в місті Львові. www.kalmiyus.hl.ru «Кальміюс» - виходить в місті Донецьку. «Київ» - Літературний часопис міста Києва «Київська Русь» - літературний журнал Дмитра Стуса www.krytyka.kiev.ua - «Критика» - літературно-критичний часопис Г. Грабовича corierkrivbas.livejuornal.com - «Кур’єр Кривбасу» - криворізький літературний журнал ”Cучасність” - літературний орган АУП «Український журнал» - часопис видається в Празі chetver.com.ua - «Четвер» - ЧАСОПИС «СТАНІСЛАВСЬКОГО ФЕНОМЕНУ» «Екзиль» - закарпатський часопис Літературні сайти українських авторів www.litakcent.com – фаховий літературно-критичний ресурс професора В. Панченко www.potyah76.org.ua - cайт бубабіста Юрія Андруховича та О. Бойченка www.poetryclub.com.ua - творча лабораторія сучасних авторів www.zaxid.net – www.undersoul.ucoz.ua - написання роману в метро www.sumno.com – cучасна українська культура www.inlit.com.ua – сучасна українська книга www.gak.com.ua – форум на літературні теми www.artvertep.com – магазин сучасної української культури
Майстер, світлу ліричного героя дошкуляє пасивна журба, а не житія простих звучань, проте з букетиком змісту ти вмудрився десь углибині душі розмитнити жертовні витяжки... Однак на протилежних межах почуттів у тексті все одно сольні думи: хай навіть перемелені в жорнах серйозного життя, .... все й так ясно, це молоді і такі давні стани, коли граються самі собою слова-флаєри, адже саме вони тямлять виняткову березневу депресію, химерну вивіску світовідчутного життя без пафосу... Твій текст повний обріїв та завулків, безвиходів, краху та підземних замкнених можливостей... веди всіх на рубон, ой ні, переходь краще Рубікон...
Опоньки. Нужно подчембариться. Это вы - Эсмира. То есть - Есмь- Ира. У вас очень стройное орбитальное стихосложение... вы умеете шаманить. Вам нужно открывать свою школу тутошной лирики.
Есмь-Ирочка, я вас понял. И так всем срочно нахамить ноту протеста на нахабину Винни-хулиганина. Защитим нашего Пуха. Дадим нагоняй насобаченым народникам.
сетевому гению Никитке
Да-а-а. Начхать маляве на халяву. На-ура, на шухер - взял бадягу. Что за на-фиг, нахурилась злючка. Шур шпана ... шарманочка-сердючка.
Радиё пендрючит баламута, шара за пятнарик рабамбукам. Нашамань на сгухах сдуру шутель. не пропой, а просвисти верблютель.
Чаечка прочавкай нам чамрочность. Чапельник зачует чебурашку. Чёпопындра шмякнет всех нарочно в шобле шпендиков, и слэмер, на шабашку.
Ух поэт-хохольник в холодрыгу срифмовал халяву на ханыгу. Хит-с обломом не--чмо-рит херняк, вот поэт Панас - верняк.
Нихренища - канарейка обжигает диск с дисплюя на долдоне сфер. Додик дофенизма абражает дуболомом лобик баядер.
Володя, аобнаковенную трещащую пластиночку, моно и остановить.
Перефайно звучит, очень отпадно написалютилось вам Володя. Лирический пенагон вышел из ваших духовных берегов прямо в гениальную пендюрочку. Вот так и одним пенделем вы сразу всех нас троих пинули. Оторвались впервой, как настоящий автор, наверное, у такого известного автора, как вы, идет болезненная весенняя ломка сильных мускулов. Надо бы помочь вам дурачиться. Переэтовать бы ваш залет в оглашенные отмазы, но вы маленько переусёрствовали, поэтому сер ВиННи обхихикался, и расстройство его души понесло, вот и жижица вышла поносом, извините, не мог сдержаться, маленько обосрался во время чтения вашего шедевра
Эй, поэт. Ну чо, давай выкладывай текст, ну компутер твой его и схавает, а ты комплексы-то отбрось компанейскому зайке, на литклубе, а здесь-то энто стихо-стихия , у даже если тебя ужо она и не такая, то оставайся, как кАКТус, колючий, должно быть достаточно компосировать мозги людям, ну то не тяни все выкладывай. Или ты боишься своими стишатами убить лирическую душу Августейшей ОСОБЫ или АВС. Меня ты уже и так убил, я тебе не конкурент в поэзии.
агу-агу, заерепенилось в яйце заморское чудо-юдо, а вроде, и неплохой дневник, - я без ажурных понтов, -аквариум бы вымыть, где же жить такому чудовищу...
Вірш бере за душу. Аж у піт кинуло. Ой, зведись на велесове діло, бо так треба тобі бути Людиловом серед нас. Та-бо ж приборкувати нашу силу розвіяної віри. А мені уже не можеться, після такого вірша, оце пишу свої слова без сьомої клепки.
Ну, що брате, ти Бога за бороду впіймав, виклав все на чистоту, вірш в самісіньке око влучив, аж шкура болить.
І не оскаженів без роду блудний син і блискавок не метає. Вивів з мору неприкаяний дух, потім переступив білого духа, з рівноваги підняв веремію.
Евгене, ти битий жак. Якщо комусь дуже болітиме, то не бий себе в груди, а йди під обстріл молодих гоноровитих неофітів.
А це треба було , Євгене, випити переповнений ківш лиха в житті, щоб отак стерпнути в ліричному слові і вимотати читачам усі живі жили? Жаль бере, - оце така нагорода нашим поетам.