19 Березня 2024, 11:42 | Реєстрація | Вхід

Про каталог

"Українська літературна мапа" - це онлайн-каталог організацій та культурних установ, ініціативних груп та творчих спілок, що займаються літературними проектами в Україні. До розміщення інформації у Каталозі також запрошуються Локації і ЗМІ, що відкриті до співпраці в межах літературних проектів та культурних ініціатив.

Платформа створена задля зручності пошуку партнерів та сприяння налагодження співпраці між інституціями, що займаються реалізацією культурних проектів та промоцією літератури в Україні.

Розділи каталогу:

  • ОРГАНІЗАЦІЇ - державні організації, закордонні культурні центри в Україні, громадські організації, ініціативні групи, творчі спілки, фестивалі, конкурси, видавництва, фонди.
  • ЛОКАЦІЇ - арт-кав'ярні, бібліотеки, вільні простори, галереї, кінозали, клуби, книгарні, концертні зали, музеї, театри, хаби, інші простори.
  • ЗМІ - друковані ЗМІ, онлайн-платформи, телебачення, радіо, журналісти.

Відкриті до співпраці організації, локації та ЗМІ, що зацікавлені бути представленими на мапі, мають можливість самостійного внесення інформації про себе до Каталогу.
Кожна із публікацій опрацьовується і тільки потім з’являється на мапі. Про успішне занесення до Каталогу вас буде сповіщено за вказаною в публікації e-mail-адресою.
Останні публікації в Каталозі
Головна » Каталог (261) [ Додати організацію ]

1-20 21-40 41-60 ... 241-260 261-261