29 Березня 2024, 14:31 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » ЗМІ » Онлайн-платформи [ Додати іншу організацію ]


Букнет

«ЗМІ» | Категорія: «Онлайн-платформи»
Київська область
Місто: Київ

E-mail: editor05@litnet.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 2.7
Кількість переглядів: 3376


Букнет - це літературна платформа для читачів та письменників 

В нашій електронній бібліотеці можна як читати онлайн, так і скачати книги безкоштовно, а також купити книги популярних жанрів. У нас є мобільна версія сайту, завдяки чому можна комфортно читати книги онлайн з телефону або планшету. Зручно читати з будь-якого браузера на смартфоні і зі звичайного комп'ютера. Для системи Android розроблений окремий додаток-читалка. Легко завантажити і читати книги для підлітків, бойовики, детективи, а також трилери. Вам цікаві фанфіки? Гумор? Різні жанри творів? Тоді ви прийшли за адресою, адже кращі електронні книги чекають Вас тут! 

На Букнет Ви можете читати найбільш популярні жанри: 
  • любовні романи; 
  • фентезі; 
  • фантастика; 
  • жіноча проза; 
  • та багато іншого... 
На нашій літературній платформі талановиті письменники можуть легко реалізувати власний талант, публікуючи нові книги, оповідання чи романи. Тут відбувається живе спілкування в коментарях між активними авторами і читачами, що позитивно сприяє збільшенню читацької аудиторії та шанувальників. Після набуття популярності на платформі автор може стати комерційним і продавати власні електронні книги за передплатою (продаж доступу до твору в процесі написання), а також як завершені твори.


Теги: електронні книги, самвидав, література, букнет