17 Квітня 2024, 00:28 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Бібліотеки [ Додати іншу організацію ]


Львівська обласна бібліотека для дітей

«Локації» | Категорія: «Бібліотеки»
Львівська область
Місто: Львів
Адреса: вул. В.Винниченка, 1
Місткість локації: 50-70 осіб

Тел.: +38 032 235-87-48
E-mail: biblioteka@lodb.org.ua
Сайт | Facebook
Рейтинг: 0.0
Кількість переглядів: 1866


Спеціалізована бібліотека, що виконує функції інформаційного, культурного, просвітницького та освітнього закладу для дітей та підлітків від 0 до 18 років, науково-дослідний, науково-методичний, інформаційно-консультаційний центр для бібліотек області, що обслуговують дітей. 

Бібліотечне обслуговування дітей, підлітків, організаторів дитячого читання, дорослих, надання вільного і безоплатного доступу до Інтернет всім користувачам бібліотеки; організація cімейного читання, змістовного дозвілля і розвиток творчих здібностей читачів; Львівська обласна бібліотека для дітей – лідер впровадження новітніх технологій, впроваджує нестандартні види обслуговування, зокрема он-лайн, надає користувачам широкий спектр нестандартних послуг. Бібліотека активно займається налагодженням міжнародної співпраці. Серед здобутків: проведення міжнародних конференцій, семінарів, обмін читачами, спільні Інтернет - проекти з бібліотеками Польщі та Литви. Розташована в центрі Львова є ідеальним місцем для проведення літературних та культурних подій.


Теги: бібліотека, Львів, Львівська обласна бібліотека