26 Квітня 2024, 19:11 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Видавництва [ Додати іншу організацію ]


Видавництво «Олді+»

«Організації» | Категорія: «Видавництва»
Херсонська область
Місто: Херсон
Адреса: вул. Паровозна, 46-а

Тел.: +38 (0552) 399-580, +38 (095) 559-45-45, +38 (098) 559-45-45, +38 (093) 559-45-45
E-mail: office@oldiplus.ua
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 1551


«Олді+» – українське видавництво, створене у 2000 році в місті Херсоні й орієнтоване на видання навчальної та наукової літератури: підручників, навчальних посібників для закладів вищої освіти, наукових монографій, науково-популярних брошур, періодичних видань тощо.

З січня 2018 року видавництво приєдналося до потужної видавничої групи компаній–лідерів із виготовлення якісної наукової книги та періодики, до якої входять «Видавничий дім «Гельветика», «Видавництво «Молодий вчений», польсько-українське видавництво «Ліга-Прес» та європейське видавництво «Baltija Publishing».

Видавництво неодноразово нагороджувалося дипломами за вагомі досягнення, майстерність та високий професіоналізм.

Поліграфічна база 

На базі видавництва діє власна цифрова книжкова типографія, яка має повний спектр найсучаснішого обладнання для випуску продукції в м’якій і твердій палітурці, цифрового друку книг, журналів та комерційної поліграфії.

Новітні цифрові потужності дають змогу забезпечувати виконання замовлень як промислового друку, так і малих тиражів та книг «за вимогою».

Колектив

Видавництво «Олді+» – це колектив висококваліфікованих фахівців із багаторічним досвідом підготовки й видання книг.

На сьогодні більше 60 працівників, серед яких – наукові редактори, коректори, дизайнери, маркетологи, спеціалісти з наукометрії, менеджери проектів, юристи з питань інтелектуальної власності й авторських (суміжних) прав, верстальники, друкарі та палітурники об’єднані єдиною метою – наданням послуг високого рівня.

Авторам

Менеджери завжди відкриті для спілкування з авторами нових оригінальних підручників, навчальних посібників, монографій, науково-популярних видань, методичних розробок. 

Переваги співпраці: 

  • комплексна додрукарська підготовка макету за всіма стандартами й вимогами видавничої галузі; 
  • гарантований термін відправлення друкованої продукції автору; 
  • з метою популяризації книги розміщення її на сайті видавництва та включення до каталогу видавництва;
  •  оформлення ISBN, штрих-коду та підбір УДК професійним бібліографом; 
  • обов’язкова розсилка примірників наукового видання згідно з Переліком одержувачів обов'язкового безоплатного примірника видань України; 
  • надання поштового реєстру відправки обов’язкових примірників із печаткою відділення Укрпошти.


Теги: видавництво, Олді+