26 Квітня 2024, 20:08 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Книгарні [ Додати іншу організацію ]


«ЮрКнига»

«Локації» | Категорія: «Книгарні»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: вул. Велика Васильківська 74
Місткість локації: до 30 осіб

Тел.: +380442271002
E-mail: jurkniga@gmail.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 2022


«ЮрКнига» - перший в Україні спеціалізований інтернет-магазин юридичної літератури для студентів і професіоналів. Заснований в 2010 році.

Асортимент нашого інтернет-магазину складається з більш ніж 5000 найменувань, спеціальної та навчальної юридичної літератури, який постійно поповнюється. 

Структура магазину влаштована таким чином, щоб Вам було зручно і легко вибирати потрібні відповідно до Вашої спеціалізацією або колом інтересів книг, а також робити замовлення. Широкі опції фільтрів (по роках, по автору, за ціною, за типом (закон, кодекс, підручник, коментар, монографія), по видавництву), а також «динамічний пошук» (почніть вводити і пошук запропонує Вам варіанти, згідно Вашого запиту) дозволять Вам швидко знайти або підібрати, потрібну книгу.

Ми постаралися надати максимальну детальну інформацію про книгу для ухвалення рішення про покупку, навіть якщо цього виявиться недостатньо, можна передзвонити (замовити зворотний дзвінок) і задати будь-яке Ваше запитання про книгу або приїхати до нас в офіс.

Наш інтернет-магазин понад 12 років, є надійним постачальником юридичної літератури для адвокатів, юристів, нотаріусів, суддів, прокурорів, а також для студентів і всіх, хто хоче підвищити правову грамотність. 


Теги: Онлайн, магазин, книгарня, ЮрКнига, інтернет-магазин