29 Березня 2024, 13:40 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Видавництва [ Додати іншу організацію ]


Рідна мова

«Організації» | Категорія: «Видавництва»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: пр. Степана Бандери, 6

E-mail: ua.ridna.mova@gmail.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 1704


Рідна мова – українське видавництво, засноване 2003 року. Ми зосередили діяльність на виданні найкращих книжок для дітей і дорослих українською мовою. 

У 2015 році сповна активізували свою діяльність. 2016 року засновано серію «Читай рідною мовою!», в якій вийшло понад 30 книжок для дітей та підлітків, а також серію для дорослих та юнацтва «Світовий бестселер рідною мовою» (YoungAdult). Відомою серія стала зокрема завдяки талановитим перекладам Олекси Негребецького, Володимира Панченка, Володимира Чайковського та ін. У цьому ж році «Світила» Елінор Каттон відкрили серію «Великий роман». 

У 2017 році отримали ексклюзивні права на видання українською мовою перекладів коміксів DC Comics. А у 2019 році – неексклюзивні права на видання українською мовою перекладів коміксів Marvel Comics. Видавництво також володіє ексклюзивними правами на видання українською мовою всесвітньо відомих авторів, таких як Астрід Ліндґрен, Памела Треверс, Ентоні Берджес, Крессида Ковелл, Кейт ДіКамілло та ін.


Теги: Київ, видавництво, Рідна мова