Вийшов друком грудневий номер 64 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” | Публікації | Litcentr
24 Квітня 2024, 00:25 | Реєстрація | Вхід

Вийшов друком грудневий номер 64 журнал „Склянка Часу*Zeitglas”

Дата: 21 Грудня 2012 | Категорія: «Поза рубриками» | Перегляди: 801 | Коментарів: 0
Автор_ка: Апальков Олександр (Всі публікації)

У грудневому номері 64 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує оповідання Михайла Нізовцова „КОЗАК З МАКУ”, повість Олександра ВОЛКОВА „РЫБАМ ”, новели Антоніни Остролуцької „НЕДОПИСАНА НОВЕЛА”, Наталії Дев`ятко „ОДНОРІВНЕВИЙ КИЇВ”.



Розділ Альтернативна проза представляє «Нероман» Марека ТОРЕЦЬКОГО, та нарис Володимира КОМІСАРУКА «ЕФРЕ».



У рубриці Вітчізняний роман продовжено публікації нового роману Олександра АПАЛЬКОВА „Нравы города Ка спустя 10 лет” та німецького перекладу романа Анатолія КРИМА „Труба”.



ПОЕЗІЯ представлена творами Неоніли ДИБ`ЯК, Наталії ГОРІШНОЇ, В`ячеслава ПАСЕНЮКА, Олександра КУРАПЦЕВА, Євгена ШАРГОРОДСЬКОГО та молодих українських авторів.



У рубриці Сучасна поема побачив світ у паралельному перекладі Тетяни Хофман німецькою мовою твір Олени ЗАСЛАВСЬКОЇ „БОННИ И КЛАЙД”, де авторка між іншим пише:

Жизнь – это только песня.

И если ты есть –

Пой, покуда не поздно.



Скоро мамой

Станет анатом,

Из сердца достанет занозу

Весом 9 граммов.



У розділі перекладної поезії друкуються вірші Райнера Марія РІЛЬКЕ у перекладі Інни ХАРЧЕНКО.



Розділ Критики та есеїстики друкує розвідку Анатолія Сидорова «ДОРЕВОЛЮЦИОННОЕ ЭСПЕРАНТО», нарис Юрія КОВАЛЬСЬКОГО „РАЛУГЕ-85 ЛЕТ” розширює уявлення читача про найвідоміший в Україні російськомовний літературний журнал. Письменниця Наталія ХАРАКОЗ разом із Геннадієм МОЛЧАНОВИМ розмірковують над новою книгою оповідань О. Апалькова «КОЛЮЧІ ДЕРЕВА», Василь КАЛИТА у нарисі «ГЕРОЙ СУЧАСНОГО РОМАНУ» розмірковує про творчість Антона КУШНІРА, Світлани ТАЛАН, Дешвара ЛЮКО та братів КАПРАНОВИХ, оглядач Лідія СМИКАЛОВА пропонує читацькій увазі нову книгу Дітхарда ШЛЕГЕЛЯ «РУССКОЕ ПРОШЛОЕ И НАСТОЯЩЕЕ В БАДЕН-БАДЕНЕ».



Галерея журналу представляє нові твори української художниці Ірини ТИХОНОВОЇ, та графічні роботи Анастасії ДАНИЛЬЧЕНКО, Наталії ЛІСОВОЇ.



Примірники журнала можна придбати, післяоплатою 35 грн., (при замовленні понад 5 примірників, вартість кожного становитиме 20 грн.)
замовивши в редакції : zeitglas@ck.ukrtel.net

Журнал тако ж можна погортати та придбати його електронну версію на сайті:

http://store.kassiopeya.com/small/1238/

0 коментів

Залишити коментар

avatar