У супермаркеті (цілком з життя), або сині яйця | Публікації | Litcentr
27 Квітня 2024, 02:28 | Реєстрація | Вхід

У супермаркеті (цілком з життя), або сині яйця

Дата: 12 Квітня 2010 | Категорія: «Памфлет, Фейлетон, Гумореска» | Перегляди: 2644 | Коментарів: 0
Автор_ка: Алексей Мартыненко (Всі публікації)

9 квітня 2010
Щось я дуже нечесний. Куди мені до народного? От нормальна людина, коли в нього поганий настрій, що робить? Йде до супермаркету праворуч, купує яйця. Причому звичайно обирає де дорожче, й починає вперто питати продавця – чому все так дорого. Бо він мудрий. Продавець звичайно, посміхаючись каже: та ось є дешева картопелька. Аще ось молочне здешевіло геть. Нащо мені твоє молочне, питає, я хочу дешевих яєць! 
-В мене нема дешевих яєць, - каже ласкаво продавець,- бо я - жінка - лише самі яєшники, але ж вони ще дорожче! 
-Ти дурна, вчора по телевізору казали, що повинні бути дешеві яйця. А про яєшники не йшлося. 
-Йшлося, але в іншій передачі, теж для розумних. – згадала якась хворобливого виду жінка 
-До чого взагалі яєшники? -  питається покупець, - я хочу яйця. 
-Слухай, Зіно, поклич менеджера. Бо тут якийсь голубий хоче по самі яйця та ще й задешево, а в нас тільки менеджер так може. – каже вже розлючена продавщиця дорогих яєць. 
-О,  ні, - кричить хтось з товпи. - Вчора по першому казали, що ці ублюдки, менеджери, взагалі яйця не носять на роботу. 
-А як же вони тоді всіх нас трахають?- хтось нарешті вирішив пожартувати. – вони ж всі ідіоти- просиділи 5 років в універах, аби нічого не робити і досі нічого не роблять, а яйця дорожчають тим часом. 
Виходить менеджер: 
- А що таке, - питає. 
-Ви бачили що вчора казали у новинах? 
-Ні, а що таке? 
-Точно ідіот. Як можна жити, не слухаючи розумних тіток з ТБ? – питає покупець у менеджера, як у справжнього ідіота. 
-А що таке? Повторює питання менеджер, бо в нього робота така: треба обов’язково знати, а що таке? Що саме? Хтось посміється, але розумні знають, про що я. 
-У вас яйця досі дорогі? 
-Ну, до нас ще не дішло… 
-Так ось я й кажу,щоб дійшло… ви що, всі йолопи,як про вас і пишуть? 
-Людино, в мене презервативи привезли, а тут ви зяйцями. Ну як є, так є. 
В супермаркеті все стало. Всі чекали, що ось-ось менеджер отримае за всі страждання народу. 
-Я зараз тобі на голову презерватив натягну, ми тобі не бидло, ми один плюс один дивимось, а там ясно сказано: яйця дешевіють.  
-І хто сказав, якась посмітюшка? 
-Та як ти смієш це ж народна обібранниця. Наш президент!!..ну, у майбутньому. 
-Так в неї дешеві яйця й купуйте. 
-Ага, в неї дешеві... вона ж зараз бідна, вона ж дорожче продасть. 
-А що вона ще сказала, - спитав вже з цікавостіменеджер. 
-Що жовті яйця – крашені радіоактивним жовтком.Справжні яйця повинні бути синіми. 
-З синім? Цікаво… Любий мій, дайте мені свого телефону?– зрадів менеджер, що покупець таки тупий і аргумент в нього скінчився. 
-Навіщо! Що знов у міліцію? - спитав покупець 
-Ні, що ви, хочу щоб ви мені кожен вечір дзвонилиі казали, що дивитись. Щоб я теж був як розумна людина. А зараз купіть таких, бо хто його зна коли ці сині дешеві яйця підуть в продаж? 
-Добре заспокоївся, приклад народної «мудрості». Може ще зрозумієте, що хліб треба возити з запахом цвілі, бо від свіжого можна померти. я в газеті читав... Гаразд, піду, бо новини ж за хвилину…


0 коментів

Залишити коментар

avatar