26 Квітня 2024, 08:06 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий клуб Старого Лева: Кетіль Бйорнстад - 31 Липня 2021

Книжковий клуб Старого Лева: Кетіль Бйорнстад

Категорія: «Події»
Дата: 31 Липня 2021 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 396


Щодругої суботи у Книгарні-кав’ярні Старого Лева (Львів, вул. Галицька, 17) сперечаються, діляться думками і дошуковуються суті на зустрічах Книжкового клубу «Відчайдушні читачі».

31 липня о 16:00 відбудеться чергова зустріч, на якій учасники говоритимуть про трилогію норвезького письменника Кетіля Бйорнстада. Романи «До музики», «Ріка», «Дама з долини» у довершеному перекладі Наталії Іваничук — наповнені сенсами, подіями і пристрастю до музики. Реєструйтеся і приходьте https://bit.ly/3hP29hL.
Охочі можуть придбати вище перераховані книжки зі знижкою 20%, повідомивши на касі, що планують прийти на зустріч, пропозиція діє до 31 липня включно. Модеруватиме зустріч книжкова консультантка Олександра Бойко.

«До музики», «Ріка», «Дама з долини» — історія юного Аскеля, який закоханий у музику й жінок лише однієї родини. Меланхолія, похмурі норвезькі краєвиди і трагедії у трилогії вдало поєднуються з жагою до життя, вихором емоцій, пристрастю і чуттєвими описами його стосунків з фортепіано і жінками. Композитор і піаніст Кетіль Бйорнстад занурює читачів у складний і емоційний світ молодих піаністів, які товаришують, конкурують, знемагають під постійним тиском батьків, учителів, критиків і власних амбіцій. Понад усе вони люблять музику, яка стала для них життям, мірилом успіху, спортом, єдиним сенсом. Вони шукають власне звучання у музиці і житті.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar