27 Квітня 2024, 07:19 | Реєстрація | Вхід
/ «Музика і пристрасті»: трилогія Кетіля Бйорнстада - 25 Серпня 2021

«Музика і пристрасті»: трилогія Кетіля Бйорнстада

Категорія: «Події»
Дата: 25 Серпня 2021 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 481


Друзі, з радістю запрошуємо поспілкуватися про трилогію Кетіля Бйорнстада з його перекладачкою Наталею Іваничук та видавчинею Мар’яною Савкою. 25 серпня о 19:00 у Книгарні-кав’ярні Старого Лева (Львів, вул. Галицька, 17) на вас чекає розмова «Музика і пристрасті». Реєструйтеся (https://cutt.ly/hQtVJI4) і приходьте!

Так писати може лише той, хто був за лаштунками концертних залів і на сцені: норвезький піаніст і композитор Кетіль Бйорнстад у книжках «До музики», «Ріка», «Дама з долини» оповідає історію хлопця закоханого у музику й жінок однієї родини. Аскель Віддінґ — юний піаніст, життя якого наповнене трагедіями, мелодіями і меланхолією. Кетіль занурює читача у складний і емоційний світ молодих піаністів, які товаришують, конкурують, знемагають під постійним тиском батьків, учителів, критиків і власних амбіцій. Понад усе вони люблять музику, яка стала для них життям, мірилом успіху, спортом, єдиним сенсом.

Наталія Іваничук, коли прочитала трилогію норвезькою, захотіла познайомити з текстом якомога більше читачів і запропонувала «Видавництву Старого Лева» видати романи Бйорнстада. Про виклики, які стояли перед нею, спілкування з автором, роботу над перекладом розкаже одна з найуважніших і найглибших перекладачок. Доповнить розповідь Мар’яна Савка, яка, як і Кетіль, близька зі словом і музикою, адже, крім літературних справ, має й музичні — є фронтвумен й авторкою композицій для Тріо «Мар’яничі».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar