25 Квітня 2024, 07:19 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий клуб Старого Лева: «Клара і Сонце» - 15 Січня 2022

Книжковий клуб Старого Лева: «Клара і Сонце»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Січня 2022 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня-кав`ярня Старого Лева на Личаківській
Адреса: вул. Личаківська, 22
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 279


15 січня о 16:00 запрошуємо завітати у Книгарню-кав’ярню Старого Лева (вул. Личаківська, 22) аби поспілкуватися про найновішу книжку автора світових бестселерів, лауреата Букерівської та Нобелівської премій Кадзуо Ішіґуро «Клара і Сонце»: https://cutt.ly/YUTHeqA.

На видання до 15 січня включно можна отримати знижку 20%, сказавши на касі Книгарні-кав’ярні Старого Лева (Львів, вул. Личаківська, 22) пароль «відчайдушні читачі».

Щодругої суботи книголюби збираються на бурхливі обговорення в межах Книжкового клубу «Відчайдушні читачі». Модерує подію керівниця книгарні Олександра Бойко. Підписуйтеся на Telegram Книжкового клубу https://t.me/vidchaydushni_chytachi, аби не забути про зустріч!

Події роману-антиутопії переказує унікальна оповідачка: дівчина-роботка Клара,створена для того, щоб стати штучною приятелькою дитині, яка обере її у крамниці. Це вишукано ніжна й водночас бездоганно стримана історія про життя у світі, де панують високі технології, діє новітня класова система, а генетичне редагування — звична річ. Роман немовби перегукується з попередніми книгами Ішіґуро, бо в ньому автор шукає відповіді на ті самі вічні питання. Чи є в кожному з нас щось настільки особливе, чого ніяк не відтворити? Чи має в собі дещо неповторне той, кого сконструйовано без серця і душі? І що означає любити когось іншого — а надто в епоху, коли ми замислюємось про те, чи можемо дізнатися геть усе про людину за допомогою даних і алгоритмів?



0 коментарів

Залишити коментар

avatar