26 Квітня 2024, 06:58 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий клуб Старого Лева: Мілан Кундера - 9 Жовтня 2021

Книжковий клуб Старого Лева: Мілан Кундера

Категорія: «Події»
Дата: 09 Жовтня 2021 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-кав`ярня Старого Лева на Личаківській
Адреса: вул. Личаківська, 22
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 351


9 жовтня о 16:00 запрошуємо завітати у нову Книгарню-кав’ярню Старого Лева у Львові (вул. Личаківська, 22) на горнятко кави і розмову про книжку Мілана Кундери «Смішні кохання». Щодругої суботи книголюби збираються на обговорення книжки в межах Книжкового клубу «Відчайдушні читачі».

На видання до 9 жовтня включно можна отримати знижку 20%, сказавши на касі Книгарні-кав’ярні Старого Лева (Львів, вул. Личаківська, 22) пароль «відчайдушні читачі». Реєстрація на зустріч https://bit.ly/3hP29hL. Модерує подію керівниця книгарні Олександра Бойко.

Сміливо можна стверджувати, що сім новел Мілана Кундери, вперше об’єднані під спільною палітуркою 1968 року, задають настрій і тон усій подальшій творчості культового письменника. Нестерпна легкість, із якою автор препарує життя головних героїв новел, а також почуття й долі персонажів, що їх оточують, дає змогу сприймати цю прозу водночас невимушено і з філософським самозануренням, заразом необтяжливо і сумовито, комічно й поважно.

Часом видається, наче не має особливого значення, що обирати — правду чи брехню, любов чи зраду. Життя точиться поза цими категоріями, які не здатні суттєво на нього вплинути.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar