16 Квітня 2024, 15:31 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий клуб Старого Лева: Мілан Кундера «Жарт» - 12 Червня 2021

Книжковий клуб Старого Лева: Мілан Кундера «Жарт»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Червня 2021 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 376


Книжковий клуб Старого Лева — це особлива атмосфера, довірливі розмови і жваві дискусії, а ще — смачна кава зі знижкою 20% для учасників обговорення і нові знайомства. Щодругої суботи консультантка Олександра Бойко у Книгарні-кав'ярні Старого Лева (Львів, вул. Галицька, 17) проводить засідання читацького клубу «Відчайдушні читачі». 12 червня о 16:00 запрошуємо всіх охочих поспілкуватися про Мілана Кундеру та його книжку «Жарт». Реєстрація тут https://cutt.ly/WnkeyIe

«Жарт» — хронологічно найперший роман культового письменника сучасності Мілана Кундери — сконструйований за принципом народної поліфонії, коли в хорі поєднано гармонійне звучання багатьох голосів. Не через ностальгію, а заради лихого жарту, точніше, заради відплати, вирушає Людвік Ян на свою малу батьківщину, в невеличке моравське передмістя. Бо саме через невдалий жарт п’ятнадцять років тому все полетіло шкереберть: Людвіка зраджують товариші, його виключають із партії і університету й запроторюють у штрафний «чорний батальйон». Життя не зламало його, проте зробило одержимим помстою, яка врешті перетворюється на чистісінький фарс.

Якщо ви ще не читали книгу, встигніть придбати «Жарт» Мілана Кундери до 12 червня лише у Книгарні-кав'ярні на вул. Галицькій, 17, зі знижкою 20% за промокодом bookclub.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar