26 Квітня 2024, 13:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація RECвізитів Тетяни Терен у Букві - 25 Лютого 2016

Презентація RECвізитів Тетяни Терен у Букві

Категорія: «Події»
Дата: 25 Лютого 2016 (Четвер)
Час: 20:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницкого, 3Б
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1178


25 лютого у Книгарні «Буква», що на вул. Б. Хмельницкого, відбудеться презентація двокнижжя «RECвізити. Антологія письменницьких голосів», що побачило світ у «Видавництві Старого Лева». 

Захід пройде за участі Ірен Роздобудько, Лесі Ворониної та автора фотографій, що увійшли до антології, Олександра Хоменка. Модеруватиме презентацію - Галина Бабій

«Робота над «RЕСвізитами» почалася ще восени 2013 року, коли відбулось перше інтерв’ю з письменником Анатолієм Дімаровим, – згадує авторка антології Тетяна Терен. – Після цього протягом двох років ми записали двадцять інтерв’ю, які тепер вийшли друком у двох частинах, у кожній – по десять інтерв’ю. Героями книги є представники різних літературних поколінь. Це великі архівні інтерв’ю, з яких я свідомо прибираю себе як журналіста: читач не побачить моїх запитань і матиме змогу «почути» голоси наших героїв, адже назва цього проекту – «RЕСвізити. Антологія письменницьких голосів».


«RECвізити. Антологія письменницьких голосів» - це серія книг про українських письменників, кожен з яких - це не лише руки і голова, що творять і пишуть, це ще й звички, настрої, емоції, думки і погляди на життя. 

До антології, автором якої є журналістка Тетяна Терен, увійшли розмови з двадцятьма українськими письменниками, серед яких Юрій Андрухович, Леся Воронина, Лариса Денисенко, Іван Драч, Сергій Жадан, Тарас Прохаськом, Ірен Роздобудько та інші.


Тетяна Терен – журналістка, кураторка книжкових проектів та літературних програм. Працювала в літературному журналі, ведучою книжкової програми, керівником прес-офісу видавництва і редактором на телебаченні. Друкувалася на сторінках видань «Україна молода», «День», «Високий замок», «Український тиждень», «Українська правда. Життя», Harper’s Bazaar. Упорядниця книги «Літопис самовидців. Дев’ять місяців українського спротиву» (2014). Випусковий редактор «Української правди. Культура».


25 лютого. Початок о 19:00. Вхід: вільний
Київ, Книгарня «Буква», вул. Б. Хмельницкого, 3Б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar