20 Квітня 2024, 17:10 | Реєстрація | Вхід
/ Тетяна Терен та шість авторів | «RECвізити» у Києві - 22 Листопада 2017

Тетяна Терен та шість авторів | «RECвізити» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 22 Листопада 2017 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний музей Тараса Шевченка
Адреса: б-р Т. Шевченка, 21
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 907


У середу, 22 листопада, у Києві в Національному музеї Тараса Шевченка (б-р Т. Шевченка, 21) відбудеться презентація третьої частини книжки-проекту «RECвізити. Антологія письменницьких голосів» (Видавництво Старого Леважурналістки, кураторки книжкових проектів та літературних програм, директорки Українського інституту книги Тетяни Терен. Авторка, фотограф проекту Олександр Хоменко, герої книжки Василь Герасим'юк, Мар'яна Савка, Богдан Жолдак, Євгенія Кононенко, Василь Шкляр та Людмила Таран зустрінуться зі своїми читачами та стануть учасниками «Ланцюгової реакції: гри для письменників». Початок – о 19:00. 

Проект журналістки Тетяни Терен «RECвізити» покликаний зберегти думки, переконання, позиції, оцінки, творчі й життєві правила найзнаковіших сучасних українських авторів. Герої цієї антології розповідають про місця свого народження, батьків і сім’ю, згадують учителів і колег, діляться творчими секретами, розмірковують про любов, віру і сенс життя. Зустрівшись на сторінках цього трикнижжя, письменники несподівано починають говорити не лише з невидимим уважним інтерв’юером, але й одне з одним. Перед нами унікальний проект про покоління і про ті часто невидимі зв’язки, завдяки яким уможливлюється неперервність літературного процесу.


Третій том «RECвізитів. Антології письменницьких голосів» (Видавництво Старого Лева) об’єднав під своєю обкладинкою такі постаті, як Роман Іваничук, Василь Герасим'юк, Мар'яна Савка, Богдан Жолдак, Євгенія Кононенко, Василь Шкляр, Людмила Таран, Наталка Сняданко, Юрій Винничук, Володимир Рутківський. 

На презентації проекту присутні письменники зіграють у «ланцюгову гру»: спробують себе в ролі інтерв’юерів і поставлять запитання своїм колегам. Слухачі зможуть долучитися до розмови та, головне, дізнатися, які ж письменницькі секрети цікавлять учасників українського літературного процесу.


22 листопада. Початок о 19:00. Вхід: вільний
Київ, Національний музей Тараса Шевченка, Бульвар Шевченка, 12


0 коментарів

Залишити коментар

avatar