28 Березня 2024, 20:13 | Реєстрація | Вхід
/ «RECвізити» з Тетяною Терен та Лесею Вороніною - 18 Березня 2016

«RECвізити» з Тетяною Терен та Лесею Вороніною

Категорія: «Події»
Дата: 18 Березня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:30
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр-т Свободи, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1010


У п’ятницю, 18 березня, у львівській Книгарні «Є» відбудеться зустріч з журналісткою Тетяною Терен та письменницею Лесею ВорониноюРозмова піде про любов, віру, сенс життя – про усе те, що вмістили у собі два томи «RЕСвізитів. Антології письменницьких голосів», двокнижжя з найвідвертішими і найщирішими інтерв’ю Тані Терен із сучасними українськими письменниками, що нещодавно вийшло у «Видавництві Старого Лева»Модеруватиме зустріч головний редактор ВСЛ, поетеса Мар’яна Савка.

У «RЕСвізитах» герої не лише розповідають про своїх батьків, місця народження і сім’ю, згадують учителів і колег… Унікальність двокнижжя в тому, що українські письменники – класики й майбутні класики (Юрій Іздрик, Ігор Калинець, Маріанна Кіяновська, Юрій Мушкетик, Дмитро Павличко, Галина Пагутяк, Тарас Прохасько, Ірен Роздобудько та ін.) – щиро діляться письменницькими секретами, розмірковують про людські почуття та цінності.


Тетяна Терен – журналістка, кураторка книжкових проектів та літературних програм. Працювала в літературному журналі, ведучою книжкової програми, керівником прес-офісу видавництва і редактором на телебаченні. Друкувалася на сторінках видань «Україна молода», «День», «Високий замок», «Український тиждень», «Українська правда. Життя», Harper’s Bazaar. Упорядниця книги «Літопис самовидців. Дев’ять місяців українського спротиву» (2014). Випусковий редактор «Української правди. Культура».


18 березня. Початок о 18:30. Вхід вільний. Тел.: (032) 235 73 68
м. Львів, Книгарня «Є», пр-т Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar