... він вигадує сенс | Публікації | Litcentr
08 Травня 2024, 08:24 | Реєстрація | Вхід

... він вигадує сенс

Дата: 09 Липня 2011 | Категорія: «Любовна лірика» | Перегляди: 660 | Коментарів: 4
Автор_ка: biryuza (Всі публікації)

... він вигадує сенс -
тож сьогодні слова не потрібні.
Голкоподібні дотики,ніч навпроти,
вже всоте вбиває в собі нетерпіння:
"Моє покоління цінує наркотик вербальний."
Детально вивчаю істоту,що в ньому існує,
диктує промови на вільні і задані теми...
Злий демон танцює із янголом в парі,
а він лиш гітарі нашіптує власну молитву.
Цю битву з собою вкрадуть закодовані плівки-
листівки минають шість вулиць і падають мовчки.
Віночки пливуть і пристануть до берега скоро,
морок замовкне, записки читатимуть в Відні...
... а поки є сенс
мої вірші йому не потрібні...

4 коментарі

avatar
0
внутренние рифмы ваши меня, канеш, купили с потрохами)
avatar
люблю вот так smile
avatar
0
Так, ці рими і багатовідбиткові асоціації, в яких втрачаеш себе, не тільки шлях, це щось! Але: знову і знову наголошую: Настю! коли вже ти опануєш ту невибагливу дисципліну художніх мотивувань чи як їх українською звуть у теорії літератури? ("художественные мотивировки") Зрозумій: зараз ти висловлюєшся настільки суб’єктивно, що навіть коли чуєш дуже схвальні відгуки, це не показник якості твору, а лише ситуативне поєднання твого настрою з настроєм читача. З любов’ю)
avatar
ну я справді намагаюсь виправитись чи то навчитись, щоб було як треба. (не подумай, що твої зауваження проходять повз мене). та воно ж ніби володіє мною wacko і от коли мені вже здається, що більш-менш вмотивовано, воно все одно виявляється не так... і я це сама помічаю потім, але змінювати вірш не виходить. ось так.
але дякую, що не втомлюєшся мені нагадувати wink

Залишити коментар

avatar