Якщо колись | Публікації | Litcentr
05 Травня 2024, 05:09 | Реєстрація | Вхід

Якщо колись

Дата: 10 Березня 2009 | Категорія: «Поза рубриками» | Перегляди: 1029 | Коментарів: 4
Автор_ка: Ольга Пошуруева (Всі публікації)

Якщо колись вирішиш повертатися до цього міста, повертайсь горобцями, що гойдаються намистом над вулицями вологими і сліпими. Пам"ятаєш, як ми годинник зліпили із хліба й повісили на стіні. А він висох і розкришився так, що й сліда не лишилося - навіть на стіні плями!.. Як крихти збирали губами, лежачи животом на підлозі... Якщо тобі щось затренькає у дорозі - то пусте, то якась дурепа помилилася номером випадково. А в місті всі птахи однакові. Голодні і круглоокі. Повертайсь горобцями - вони забувають дорогу. Вони лише гойдаються намистом над моїм, ще без тебе, містом.

4 коментарі

avatar
Прямо-таки библейские воробьи.
avatar
оч мне приглянулось
вони забувають дорогу...
очень
avatar
спасибо smile
avatar
Нарешті мої очі знайшли це! Я так довго носила у пам*яті ці крихточки, ці намистини...

Щодо клубного вбрання - супер! На моїй маринарці напис - Оліка По - і стрілка у твій бік, на твоєму - моє ім*я - і векторчик у мій. Залишається розібратися, хто з якого боку перебуватиме і прив*язатися мотузочками (пришитися рукавами). Або-або-або... оскільки ми, усе ж таки, мандрівні молекули, стрілочки повинні бути компасними або флюгерними. Згода? Що інтенсивніше стрибатимемо - то скаженіше вертітимуться! Кул! ;-)

Залишити коментар

avatar