23 Квітня 2024, 19:59 | Реєстрація | Вхід
/ Андрій Бачинський «Примари Чорної діброви» - 10 Грудня 2022

Андрій Бачинський «Примари Чорної діброви»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Грудня 2022 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 291


Дитячі розваги на літніх канікулах у селі, дружба, дрібні сварки, пригоди та… порятунок лісу й річки. Це все чекає на героїв нової історії письменника Андрія Бачинського «Примари Чорної діброви», яка нещодавно вийшла друком у «Видавництві Старого Лева». А у суботу, 10 грудня, о 14:00 автор розповість читачам про те, як писалась історія, про примар (справжніх та вигаданих), про те, що кожен з нас у силі зробити для порятунку природи, чому не варто палити бур’яни та як змінюються русла річок. Чекаємо юних читачів на пізнавальні розповіді від Андрія Бачинського – у Книгарні-кав'ярні Старого Лева (Львів, вул. Галицька, 7). Вхід вільний.

Роман їде в село на канікули. Там його чекають цікавезні історії про мандри дідуся та друзі. Однак, виявляється, цьогоріч ніхто вже не піде на річку і не плаватиме наввипередки до скелі. Якісь чужинці захотіли вирубати Чорну діброву та знищити ріку. Місцеві мовчать. Вони не вірять, що їм під силу щось вдіяти, ще й обіцянки басейнів і аквапарків такі заманливі... Та хіба це замінить старі розкішні дуби та їхню ріку? Друзі не можуть стояти осторонь і, озброївшись порадами дідуся Андрія та великого китайського полководця Сунь Цзи, беруть справу у свої руки. Чи вдасться їм завадити великій вирубці?

Андрій Бачинський – український письменник, відомий творами дитячої та підліткової літератури. У дитинстві мав два захоплення — читати пригодницько-фантастичні книжки і конструювати різноманітні радіоприлади. Закінчив радіо-технічний факультет «Львівської політехніки». Але врешті перше дитяче захоплення перемогло, і інженер-конструктор електронних приладів перетворився на дитячого письменника. Перша книжка «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки» побачила світ 2011 року. У 2014 та 2017 роках у «Видавництві Старого Лева» вийшли дві частини популярної дитячої пригодницької книги «Детективи в Артеку». 2015 року підліткова книжка Андрія Бачинського «140 децибелів тиші» («Видавництво Старого Лева») стала переможцем премії Дитяча Книжка року ВВС. Згодом світ побачили книги «З Ейнштейном у рюкзаку» та «Трикутник Зевса».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar