24 Квітня 2024, 10:17 | Реєстрація | Вхід
/ День народження «Видавництва Старого Лева» - 11 Грудня 2022

День народження «Видавництва Старого Лева»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Грудня 2022 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: !FESTrepublic
Адреса: вул. Старознесенська, 24-26, 9 корпус
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 236


«Видавництво Старого Лева» святкує День народження!

Дякуємо, що з року в рік ваша підтримка та любов до красивих книжок і зворушливих історій зростає, а всі виклики теперішнього часу ми проходимо пліч-о-пліч. Любимо і цінуємо! У грудні видавництву виповнюється 21 рік, тому традиційно запрошуємо на теплі обійми і знижки. 11 грудня з 12:00 до 17:00 у Львові до Дня народження Старого Лева відбудеться тихий розпродаж на !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26, 9 корпус).

Цьогоріч на вас традиційно чекають чудові книжки і приємні знижки, різдвяні новинки та бестселери видавництва, тихе кавування з улюбленими авторами, затишна атмосфера і приємні сюрпризи! А от майстер-класи, презентації і святковий концерт перенесемо на мирні часи. Дочекаємося! Звісно, святкування дня народження Старого Лева має соціальну складову. Ставимо собі за ціль придбати монокуляр з далекоміром FH35R для 36 окремого стрілецького батальйону, аби вже наступного року можливість провести старолевівське свято у звичному форматі стала ще реальнішою. Наближаймо Перемогу разом!

Зараз саме час запастися добрими книжками, подарунками для близьких і потішити себе затишним дозвіллям із друзями. На вас чекають 21% знижки на книжки і сувеніри «Видавництва Старого Лева», також будуть діяти: зона розпродажу, бестселерів, книжок від інших видавництв, зона донатів, кави і аквагриму для дітей. Домашня атмосфера і всі свої – те, що тримає і додає сили! На тихих кавуваннях можна буде поспілкуватися, взяти автограф та сфотографуватися з авторами Старого Лева, а саме Мар’яною Савкою, творчою майстернею «Аґрафка» (Романою Романишин та Андрієм Лесівим), Оксаною Булою, Катериною Міхаліциною, Наталкою Малетич, Андрієм Бачинським й іншими.

З нетерпінням чекаємо на зустріч і нагадуємо, що на території!FESTrepublic у разі повітряної тривоги діє обладнане укриття.

11 грудня, з 12:00 до 17:00 у затишному королівстві Старого Лева на вас чекають Старий Лев і його левенята, та:
  • 21% знижки на книжки і сувеніри «Видавництва Старого Лева»;
  • тихе кавування з авторами;
  • бестселери від інших видавництв;
  • безкоштовна кава для військових;
  • подарунок від видавництва за донат на ЗСУ;
  • атмосфера свята та приємні сюрпризи.
До зустрічі!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar