19 Квітня 2024, 11:46 | Реєстрація | Вхід
/ Довга розмова про «Коротку історію фотографії» - 17 Лютого 2022

Довга розмова про «Коротку історію фотографії»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Лютого 2022 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Львівський муніципальний мистецький центр
Адреса: вул. Стефаника, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 284


У четвер, 17 лютого, о 19:00 запрошуємо вас у Львівському муніципальному мистецькому центрі (вул. Стефаника, 11) на презентацію новинки Старого Лева про фотомистецтво. Фотографи Тарас Бичко та Ольга Дмитрів, а також відповідальна редакторка Ольга Ренн і менеджерка ґрантових проєктів Ольга Бесараб розмовлятимуть про книгу Іана Гейдна Сміта «Коротка історія фотографії».

Вхід вільний за умови дотримання карантинних норм та попередньої реєстрації (https://forms.gle/m35UoMK6L43ciQUB9).

Книжка Іана Гейдна Сміта, яку Старий Лев видав за підтримки програми Європейського Союзу «Дім Європи», — це стислий і водночас насичений екскурс до теми мистецтва фото. У цьому виданні є все, що зацікавить і митців, і людей, які лише цікавляться фотографією: найвідоміші світлини, ключові жанри, теми і техніки, а також найбільш знакові роботи від початку ХІХ століття до сучасного цифрового фото. Автор розповідає не лише про те, як фотографія виникла і розвивалась, а й про те, як вона змінила світ.

Під час четвергової розмови фотографи Ольга Дмитрів і Тарас Бичко, який і модеруватиме обговорення, розкажуть більше про фотомистецтво і свої враження від книги. А Ольга Ренн і Ольга Бесараб поділяться історією видання «Короткої історії фотографії» й детальніше розкажуть про працю Іана Гейдна Сміта. Із нетерпінням чекаємо зустрічі з вами!
  • Тарас Бичко — фотограф, учасник міжнародного стріт колективу «Little Box Collective», співзасновник групи «Українська вулична фотографія», амбасадор в Україні бренду «Fujifilm».
  • Ольга Дмитрів — фотографиня, викладачка у Школі фотографії імені Дієґо Марадони.
  • Ольга Ренн — відповідальна редакторка у «Видавництві Старого Лева».
  • Ольга Бесараб — менеджерка ґрантових проєктів у «Видавництві Старого Лева».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar