29 Березня 2024, 15:49 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова про «300 миль на схід» Богдана Коломійчука - 1 Лютого 2022

Розмова про «300 миль на схід» Богдана Коломійчука

Категорія: «Події»
Дата: 01 Лютого 2022 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 332


1 лютого о 19:00 запрошуємо прихильників історично-детективних історій на розмову про новий роман Богдана Коломійчука «300 миль на схід», що є продовженням книг «Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Галіції». У ній, як і у попередніх частинах, на читача чекає зустріч з улюбленим комісаром Адамом Вістовичем та знайомство з новими реаліями. Про Європу по закінченні Першої світової війни, детективи як жанр, серійні видання, роботу над книгою та таємниці, що супроводжують головного героя – у розмові Богдана Коломійчука з модераторкою Ольгою Ренн. Чекаємо вас у Книгарні-кав’ярні Старого Лева (м. Львів, вул. Галицька, 17). Вхід вільний за умов попередньої реєстрації: https://forms.gle/GgicSCfZ6etS5fnN7.

Відень, 1920 рік. В Австрії післявоєнна економічна та політична криза. Вулиці щоразу спалахують комуністичними демонстраціями. Директорові віденської поліції надходить повідомлення про те, що одночасно дві молоді держави, Польська Республіка і Радянська Росія вимагають видачі такого собі Адама Вістовича, оберкомісара, що походить з галицького Лемберґа. Чому скромний поліціянт зацікавив найвищі дипломатичні кола? Чи вдасться уникнути міжнародного конфлікту? І що врешті комісарові приготувала доля і буремний початок ХХ століття?
  • Богдан Коломійчук — український письменник-белетрист, автор історико-авантюрних та детективних романів. Автор книг «Таємниця Єви», «В’язниця душ», «Небо над Віднем», «Моцарт із Лемберга», Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції».
  • Ольга Ренн – відповідальна редакторка «Видавництва Старого Лева», викладачка Української академії друкарства, перекладачка.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar