26 Квітня 2024, 19:41 | Реєстрація | Вхід
/ «Твоя поетична листівка» шукає авторів, ілюстраторів - 16 Січня 2022

«Твоя поетична листівка» шукає авторів, ілюстраторів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 16 Січня 2022 (Неділя)
Час: 01:00
Вартість: За умовами проєкту
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: patronus1997
Кількість переглядів: 1574


Цього разу повертаємося до першопочаткового формату проєкту - до віршів або прози будуть створюватися ілюстрації.

Умови участі для авторів:


1. Надсилайте 3 поезії або короткі уривки прози (не більше 3-5 коротких речень, БЕЗ обмеження по темі) на пошту vertolasveta@gmail.com із заголовком «Твоя поетична листівка» до 16 січня. Назва файлу – ваше прізвище, а на першій сторінці зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на ваші сторінки у соц. мережах, аби з вами було легше зв’язатися.

2. Якщо вашу поезію обере один із ілюстраторів та створить до неї роботу – вона буде опублікована разом із іншими віршами у комплекті листівок. Про результати відбору ви дізнаєтеся тоді, коли до вашої листівки буде створена ілюстрація.

Умови участі для ілюстраторів:


1. Надсилайте приклади ваших робіт на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 16 січня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.

2. Після 16 січня я надішлю вам файл з усіма текстами учасників. Ви зможете обрати ті тексти, що припали вам до душі, та створити до них ілюстрацію. Дедлайн на створення ілюстрації - 30 січня.

Видання комплекту листівок здійснюється власним коштом (тобто ілюстратори та автори самі оплачують друк та обирають, яку кількість листівок замовити. Мінімальне замовлення – 20 власних листівок та оплата верстки), це орієнтовно 190 грн.

Іншу інформацію про проект, а також про наші досягнення у попередньому виданні листівок ви можете дізнатися за хештегом #твояпоетичналистівка , на офіційній сторінці проекту Твоя поетична листівка , а також у профілі проекту в Інстаграмі @yourpoeticpostcard .



1 коментарів

avatar
0
1 Вікторія Марценюк • 12:43, 28 Грудня 2021
Добрий день, а можна бути як автором ,так і іллюстратором?

Залишити коментар

avatar