29 Березня 2024, 02:45 | Реєстрація | Вхід
/ «Твоя поетична листівка» шукає авторів, ілюстраторів - 14 Червня 2021

«Твоя поетична листівка» шукає авторів, ілюстраторів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 13 Червня 2021 (Неділя)
Час: 23:00
Вартість: 170 грн.
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 945


Вже чув(-ла) про наш проєкт чи лише щойно натрапив(-ла) на цей пост? Це не має значення, адже проєкт «Твоя поетична листівка» відкритий для всіх! У новому комплекті автори мають створити вірш чи прозу під враженням від готової ілюстрації.
Тема ілюстрацій – довільна, надсилайте улюблені ілюстрацїі зі свого портфоліо.
Умови участі для ілюстраторів:

1. Надсилайте ваші ілюстрації на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 14 червня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.

Зауважте, що надіслати треба таку кількість ілюстрацій, яку би ви хотіли бачити у форматі листівок, бо зазвичай автори обирають більшість ілюстрацій, надісланих на конкурс. Вартість друку становить орієнтовно 170 грн/1 вид листівок (тираж 20 штук+верстка). Тобто, якщо ви хочете одну листівку - надсилаєте одну ілюстрацію. Якщо хочете більше - то, відповідно, більшу кількість. Максимум - це П'ЯТЬ ілюстрацій.

До ілюстрацій автори писатимуть вірш чи прозу. Вони самі обиратимуть ілюстрації, які їм подобаються та які їх надихають. Про результати відбору ми будемо повідомляти тоді, коли до ілюстрації буде створено конкретний текст.
ВАЖЛИВО! Ілюстрації мають бути новими, не задіяними у якихось інших проєктах, а також унікальними та не перемальованими з інших ілюстрацій.

Умови участі для авторів:

1. Надсилайте заявку на участь у проекті (у довільній формі) на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 14 червня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.
2. Після 15 червня ви отримаєте файл, у якому будуть ілюстрації. Ви зможете забронювати будь-яку ілюстрацію та написати вірш чи коротеньку прозу під враженням від неї до 4 липня. Після узгодження текстів та ілюстрацій між учасниками проєкту комплект буде готуватися до друку.
Видання комплекту листівок здійснюється власним коштом (тобто ілюстратори та поети самі оплачують друк та обирають, яку кількість листівок замовити. Мінімальне замовлення – 20 власних листівок та оплата верстки).
Мета проєкту: Допомога талановитим поетам та ілюстраторам-початківцям у їх саморозвитку та самореалізації шляхом видання їх робіт (поезій/ілюстрацій) у вигляді комплекту листівок. За цей час ми видрукували більш ніж десять видів комплектів листівок, розповіли про наш проект на радіо «Культура», провели презентації у сучасному коворкінгу «Лунотека» та Музеї ім. Максима Рильського, вийшли у фінал конкурсу соціальних проектів «Social Project Awards», презентували листівки на Інвестиційному Ярмарку культурних та креативних індустрій у м. Львів, брали участь у благодійній ярмарці «Чуйний Інстаграм», стали організаторами та спонсорами декількох творчих марафонів в Інстаграм, а наші листівки вже є у різних куточках України та світу.
Іншу інформацію про проєкт, а також про наші досягнення у попередньому виданні листівок ви можете дізнатися за хештегом #твояпоетичналистівка, на офіційній сторінці проекту Твоя поетична листівка, а також у профілі проекту в Інстаграмі @yourpoeticpostcard.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar