28 Березня 2024, 19:04 | Реєстрація | Вхід
/ «Твоя поетична листівка» шукає авторів - 20 Квітня 2019

«Твоя поетична листівка» шукає авторів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 19 Квітня 2019 (П'ятниця)
Час: 23:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 918


Вже чув(-ла) про наш проект чи лише щойно натрапив(-ла) на цей пост? Це не має значення, адже проект «Твоя поетична листівка» відкритий для всіх і змінює формат! У новому комплекті автори мають створити вірш чи прозу під враженням від готової ілюстрації. Тема ілюстрацій – довільна, надсилайте улюблені три ілюстрацїі зі свого портфоліо. 

Умови участі для ілюстраторів:

1. Надсилайте ТРИ ваші ілюстрації на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 26 квітня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.

2. Шляхом голосування через сторіс на сторінці нашого проекту в Інстаграм: https://www.instagram.com/yourpoeticpostcard/ ваші ілюстрації або додадуть до конкурсного файлу, або ні. Читачі сторінки самі обиратимуть ті ілюстрації, які хочуть бачити у комплекті. Усі ті ілюстрації, які наберуть більше 50% схвальних відповідей, будуть допущені до другого етапу.

3. До тих ілюстрацій, що пройдуть відбір, автори писатимуть вірш чи прозу. Вони самі обиратимуть ілюстрації, які їм подобаються та які їх надихають. Про результати відбору ми будемо повідомляти тоді, коли до ілюстрації буде створено конкретний текст.

ВАЖЛИВО! Ілюстрації мають бути новими, не задіяними у якихось інших проектах, а також унікальними та не перемальованими з інших ілюстрацій.

Умови участі для авторів:

1. Надсилайте заявку на участь у проекті (у довільній формі) на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 20 квітня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.

2. Після 26 квітня ви отримаєте файл, у якому будуть ілюстрації, які пройшли відбір. Ви зможете забронювати будь-яку ілюстрацію та написати вірш чи коротеньку прозу під враженням від неї до 12 травня. Після узгодження текстів та ілюстрацій між учасниками проекту комплект буде готуватися до друку.

Видання комплекту листівок здійснюється власним коштом (тобто ілюстратори та поети самі оплачують друк та обирають, яку кількість листівок замовити. Мінімальне замовлення – 10 власних листівок та оплата верстки).

Іншу інформацію про проект, а також про наші досягнення у попередньому виданні листівок ви можете дізнатися за хештегом #твояпоетичналистівка, на офіційній сторінці проекту Твоя поетична листівка, а також у профілі проекту в Інстаграмі @yourpoeticpostcard.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar