29 Березня 2024, 07:19 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий клуб Старого Лева: Ернест Гемінґвей - 3 Липня 2021

Книжковий клуб Старого Лева: Ернест Гемінґвей

Категорія: «Події»
Дата: 03 Липня 2021 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 464


Книжковий клуб Старого Лева запрошує на розмову з іспанським колоритом, якраз у післяобіддя, коли час фієсти. На вас чекає релакс і смачна кава зі знижкою 20% для учасників обговорення. Щодругої суботи консультантка Олександра Бойко у Книгарні-кав'ярні Старого Лева (Львів, вул. Галицька, 17) проводить засідання книжкового клубу «Відчайдушні читачі»

3 липня о 16:00 запрошуємо поспілкуватися про Ернеста Гемінґвея та його книжку «Фієста. І сонце сходить». Реєстрація за посиланням https://cutt.ly/cn85ILA. Охочі можуть придбати книжки дядечка Гема у Книгарні-кав’ярні на Галицькій зі знижкою 20% за промокодом Hemingway до 3 липня включно.

Культовий твір Ернеста Гемінґвея змальовує післявоєнне «втрачене покоління» 1920-х років — «пропащих» людей, розчарованих і травмованих, ніби завислих у постійному чеканні, не здатних вповні вхопити життя. Відчути себе справді живими вони можуть лише у рідкісні моменти прояву чистої емоції, яку невпинно прагнуть відшукати. Свою гіркоту й зневіру вони намагаються забути в алкоголі й безладних розвагах, шукають відради на вулицях нічного Парижа, на природі в Піренеях, на боях биків у Памплоні. Короткими лаконічними штрихами, що стали прикметою його стилю, Гемінґвей показує крихку ілюзію балансу, інстинкт саморуйнування, що не дає характерам героїв розгорнутися щосили. Їм зостається лише святкувати, поки триває фієста, і щоразу сподіватися нового світанку.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar