28 Березня 2024, 20:21 | Реєстрація | Вхід
/ Обговорюємо «Нові кавові правила» й дегустуємо - 5 Жовтня 2021

Обговорюємо «Нові кавові правила» й дегустуємо

Категорія: «Події»
Дата: 05 Жовтня 2021 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 332


Львів, осінь та кава — це майже синоніми, чи не так? У вівторок, 5 жовтня, о 18:30 у львівській Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17) відбудеться особливий кавовий вечір з особливою книжкою. Кавова тренерка Дарина Буц та керівниця книгарні Настя Предка обговорять книгу «Нові кавові правила» і влаштують капінг для всіх гостей. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації — https://bit.ly/3ABEbgo.

У книзі Джордана Майклмена та Закері Карлсена «Нові кавові правила» зібрано 55 порад, правил, історій та цікавинок, які стосуються одного з найпопулярніших у світі напоїв. Як вирощують каву, скільки в неї є видів та чим вони відрізняються між собою? Як найкраще заварювати каву та в чому її зберігати? Розвінчання міфів та розповіді про особливості кавової культури — усе це читачі знайдуть під обкладинкою «Нових кавових правил» в перекладі Христини Демидюк. Автори цієї теплої та запашної книжки — засновники популярного американського блогу «Sprudge», і вони зробили все, щоб ви отримали від видання таку ж насолоду, як від горнятка ароматної кави.

Менеджерка з контролю якості кави в холдингу емоцій «!Fest», кавова тренерка та наукова редакторка книги Дарина Буц разом із керівницею Книгарні-кав’ярні Старого Лева Настею Предкою обговорять найбільш «кавову» цьогорічну новинку. Дарина поділиться своїм досвідом роботи в кавовій галузі, а також розповість власну кавову історію. А після обговорення проведе капінг, до якого зможуть долучитися всі охочі. Гості дегустуватимуть каву й ділитимуться своїми враженнями.

Чудовий план на один із жовтневих вечорів, правда? Заповнюйте реєстраційну форму та приєднуйтесь до кавування!

Дарина Буц — менеджерка з контролю якості кави в холдингу емоцій «!Fest», наукова редакторка «Нових кавових правил».
Настя Предка — керівниця львівської Книгарні-кав’ярні Старого Лева на Галицькій



0 коментарів

Залишити коментар

avatar