25 Квітня 2024, 01:39 | Реєстрація | Вхід
/ Майстер-клас за «Книгою бармена» Морґенталера - 11 Червня 2021

Майстер-клас за «Книгою бармена» Морґенталера

Категорія: «Події»
Дата: 11 Червня 2021 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: The Room Wine Bar
Адреса: вул. Л. Українки, 18
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 334


Давно мріяли навчитись готувати найкращі коктейлі? Та ще й так, як це роблять професійні бармени? Тоді ця новина для вас! «Видавництво Старого Лева» запрошує на ексклюзивний майстер-клас з приготування коктейлів, що відбудеться 11 червня о 19.00 у «The Room Wine Bar» (Львів, вул. Л. Українки, 18). Вхід лише за попередньо реєстрацією та оплатою участі у майстер-класі: https://secure.wayforpay.com/payment/s4823be58ef9d.
Вартість участі у майстер-класі: 325 грн. Кількість місць обмежена. Тільки для повнолітніх.

Про мистецтво бути барменом, про історію виникнення та еволюції найвідоміших коктейлів та про те як вдало поєднувати інгредієнти та чаклувати над напоями так, щоб вони не лише виглядали неймовірно, але й смакували – розказує «Книга бармена. Основи приготування коктейлів». І саме за нею, у супроводі професійного бармена, учасники майстер-класу готуватимуть 2 напої: коктейль «Hotel Nacional Special» (ром, лаймовий сік, ананасовий сироп, абрикосове бренді, лід) та «Revolver» (бурбон, кавовий лікер, апельсиновий бітер, лід, апельсинова цедра). Кожен гість заходу матиме своє робоче місце, за яким у режимі воркшому готуватиме напої і, звісно, дегустуватиме їх!

Джеффрі Морґенталер, автор книги «Книга бармена. Основи приготування коктейлів», здобувши диплом архітектора, несподівано обрав справою життя своє хобі — барменство. І досягнув неабияких висот! У цій книжці автор, якого зараз заслужено вважають одним із найзнаменитіших барменів, розкриває перед нами таємниці світу напоїв: які обов’язкові елементи смачного коктейлю, до яких деталей слід проявити увагу, які компоненти краще приготувати самотужки, а які — придбати. Історії виникнення найвідоміших коктейлів, особливості виготовлення і застосування компонентів (соків, сиропів, гарнішів, настойок), техніки змішування напоїв і, звісно ж, рецепти — усе це ви знайдете у цьому посібнику — першому в Україні спеціалізованому виданню для барменів.

Книжка буде корисною не лише для професіоналів, а й для аматорів — людей, які мріють навчитися готувати смачні напої.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar