24 Квітня 2024, 02:38 | Реєстрація | Вхід
/ «Що? Де? Коли?» із Гемінґвеєм за кавою у Львові - 1 Червня 2021

«Що? Де? Коли?» із Гемінґвеєм за кавою у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 01 Червня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 383


Читаєте книги Гемінґвея і знаєте його персонажів, як найкращих друзів? «Closerie des Lilas» для вас не просто назва ресторану, а ціла епоха у трьох словах? 

Якщо відповіді ствердні, то маємо для вас чудову новину! У вівторок, 1 червня, о 19:00 у Львівській книгарні-кав’ярні Старого Лева на вул. Галицькій, 17 буде нагода випробувати свої знання про Ернеста Гемінґвея під час гри «Що? Де? Коли?».
  • ЩО може бути кращим для книголюба, аніж провести перший літній вечір з кавою і книгами?
  • ДЕ ви покавуєте за розмовами про Ернеста Гемінґвея з більшим задоволенням, ніж у книгарні-кав’ярні Старого Лева?
  • КОЛИ ще випада така нагода проявити свої знання про улюбленого письменника?
Найцікавіші питання для вас підготували наші друзі — організатори інтелектуальних ігор SmartTime. А про одну з книг Ернеста питання поставить її перекладач! А от хто саме — дізнаєтесь уже за кавою.

Кожен з учасників гри отримає подарунок від Старого Лева, а найкращих знавців Гемінґвея вже чекають книжкові сюрпризи. Це зовсім не той випадок, коли «переможець не отримує нічого»!

Щоб перемогти, потрібно бути зосередженими, як герой «Старого і моря» під час риболовлі, та швидкими, як улюблений кіт Гемінґвея Сніжок! А настрій та дружню компанію обіцяємо не менш веселі, аніж у романі «Фієста. І сонце сходить».

Долучайтесь командою з чотирьох учасників або реєструйтесь самі, а любов до книжок Гемінґвея об’єднає вас у команду вже у книгарні-кав’ярні. Заповнити реєстраційну форму можна тут — https://forms.gle/q23z17XXzFY7Mvbf9. І радимо поспішити, адже кількість учасників обмежена.

Львів, Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій


0 коментарів

Залишити коментар

avatar