19 Березня 2024, 07:02 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Феміністки не носять рожевого» - 13 Серпня 2019

Презентація книжки «Феміністки не носять рожевого»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Серпня 2019 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Одеса
Місце: Hub Гостиная
Адреса: вул. Грецька, 1а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 695


У вівторок, 13 серпня, у Hub Гостиная в Одесі (вул. Грецька, 1) жінки зі сфер бізнесу, книговидавництва, соціальної та професійної освіти поділяться історіями про фемінізм у приватному та професійному житті. Розмову про книжку «Феміністки не носять рожевого та інші вигадки» і не тільки між головною редакторкою «Видавництва Старого Лева» Мар’яною Савкою, активісткою Інною Білоус, культурною діячкою Світланою Бондар та організаторкою космічних подій Олесею Шаблею модератуватиме Зоя Казанжи. Початок о 19:00. Вхід вільний, за попередньою реєстрацією http://bit.ly/2YE56bq.

«Якби я була серед авторок цієї збірки, я би написала свою версію. Феміністки говорять правду. Про жінку з її потребами, мріями, страхами, отриманими травмами і подоланнями. Про жінку, яка намагається вирватися з полону стереотипів і розказати світові, що вона унікальна і має на це право. І що фемінізм — це про рівні права і здорові стосунки, в яких ніхто нікого не принижує і не знецінює», — Мар’яна Савка про книжку.

«Феміністки не носять рожевого та інші вигадки» — це збірка есеїв видатних жінок (акторок, співачок, активісток, письменниць, блогерок, дизайнерок), серед яких Кіра Найтлі, Сірша Ронан, Гелен Філдінґ, Емма Вотсон, Джемма Артертон, Скарлетт Кертіс. Це не набір правил, як стати ідеальною феміністкою. Це добірка зворушливих, потужних, смішних, бентежних історій, які розповідають, як це бути жінкою у світі, переповненому стереотипів.

Спікерки:

  • Мар’яна Савка — письменниця, головна редакторка «Видавництва Старого Лева». 
  • Інна Білоус — співавторка дизайну футболок Одеського художнього музею проти гендерних упереджень. Співзасновниця Благодійного фонду «Маніфест Миру».
  • Олеся Шабля — співзасновниця агентства космічних подій Belka&Strelka.
  • Світлана Бондар — медіаекспертка та головна редакторка «Opinion».
  • Зоя Казанжи — письменниця, журналістка, радниця з комунікацій.

13 серпня, 19:00. Одеса, Hub Гостиная, вул. Грецька, 1а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar