16 Квітня 2024, 16:33 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова Мар’яни Савки і Зої Казанжи в Одесі - 9 Лютого 2022

Розмова Мар’яни Савки і Зої Казанжи в Одесі

Категорія: «Події»
Дата: 09 Лютого 2022 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Одеса
Місце: Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька
Адреса: вул. Пастера, 15, Грецька зала
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 333


Взимку курортна Одеса сповільнюється, але не затихає, морські вітри і культурні події вирують незалежно від пори року. Мар’яна Савка і Зоя Казанжи запрошують на розмову про поезію та мотивацію. 9 лютого о 18:00 відбудеться презентація поетичної збірки Мар’яни «Радуйся, жінко!» та арт-нотатника «Мій квітучий рік. 2022» в Одеському академічному українському музично-драматичнимо театрі ім. Василя Василька (вул. Пастера, 15, Грецька зала). Друзі говоритимуть про тексти і їх вплив, як мотивувати себе та інших, поєднувати музику, літературу і малювання та жити на повну. Подія відбудеться в межах проєкту «Теплі зустрічі в Грецькій залі».

Мар’яна Савка почитає вірші зі збірки і розповість про роботу над нею та арт-нотатником, як з’являються ідеї та час на їх втілення. Лірична героїня у її текстах вже достатньо смілива, щоб бути собою, танцювати, співати і кохати на повну силу. Вона вже достатньо сильна і досвідчена, щоб вести за собою інших, вдихати віру і давати впевненість, що всі ми прийшли у світ для радості. Творчий записник «Мій квітучий рік. 2022» і книжку поезій «Радуйся, жінко!» мисткиня ілюструвала власноруч.

Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, актриса, перформерка, художниця. Авторка 20 книг для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Фронтвумен Тріо «Мар’яничі». Як ілюстраторка дебютувала в 2019 з книжкою Юрка Іздрика «Меланхолії». Від 2017 року є Посланцем з толерантності ПРООН в Україні, з 2018-го — входить до ПЕН-клубу, має титул «Обличчя Львова» за версію журналу «Boom Awards». Ведуча авторської програми на YouTube-каналі «Мар’яничі на ніч».

Зоя Казанжи – журналістка, міжнародна медіа-тренерка, громадська діячка, письменниця, одеська блогерка. Членкиня Українського ПЕН. Була заступницею голови Одеської облдержадміністрації. Авторка книжок «Якби я була», «Щось таке як любов». Учасниця проєкту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar