29 Березня 2024, 11:33 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-презентація планувальника Мар’яни Савки - 27 Грудня 2021

Онлайн-презентація планувальника Мар’яни Савки

Категорія: «Події»
Дата: 27 Грудня 2021 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 273


Чи вмієте ви планувати? Чи достатньо барв у житті навіть у найхолодніші дні? Як допомогти собі систематизувати час і зберігати баланс у всіх сферах життя? Про це поспілкуються на Facebook-сторінці Старого Лева мисткиня Мар’яна Савка і письменниця, блогерка Зоя Казанжи 27 грудня о 18:30.

Учасниці презентують арт-нотатник Мар’яни «Мій квітучий рік. 2022» оформлений її ілюстраціями та доповнений поетичними цитатами. Цей креативний записник на 2022 рік допоможе правильно планувати усі свої справи: на щодень, на тиждень, на рік. Подарує натхнення і гарний настрій.

Мар’яна Савка – мотиваторка, натхненниця, мисткиня, письменниця. 20 років веде свій найбільший проєкт – «Видавництво Старого Лева» – як засновниця і головна редакторка. Пише пісні для свого гурту Тріо «Мар’яничі», співає, створює музично-поетичні перформенси, веде програму на ютюб-каналі «Мар’яничі на ніч». Авторка 20 книжок для дітей і дорослих.

Зоя Казанжи – журналістка, міжнародна медіа-тренерка, громадська діячка, письменниця, одеська блогерка. Членкиня Українського ПЕН. Була заступницею голови Одеської облдержадміністрації. Авторка книжок «Якби я була», «Щось таке як любов». Учасниця проєкту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar