24 Квітня 2024, 08:37 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Свинка, яка плакала в небо» у Києві - 13 Квітня 2019

Презентація «Свинка, яка плакала в небо» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 13 Квітня 2019 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 556


Видавництво «Фонтан казок» і Київська Книгарня «Є» запрошують 13 квітня о 14:00 на ігрову презентацію книжки-білінгви Сергія Товстенка «Свинка, яка плакала в небо» з ілюстраціями художника Олександра Шатохіна. Будемо гратися – готуємо вікторину за мотивами книжки, майстер-клас «Як намалювати свинку, яка плаче в небо», а також українсько-англійську гру-розвагу!

Історія про задерикувату Свинку, яка з усього насміхалася, але, втрапивши сама в халепу, врешті навчилася співчувати та допомагати іншим.

Сергій Товстенко раніше працював журналістом на радіо і телебаченні, але вирішив, що писати книжки для дітей веселіше й цікавіше. І написав веселу повість «Пташка Пін на прізвисько Гвін», з якою одразу переміг у конкурсі «Напишіть про мене книжку!» і став дитячим письменником. А потім натрапив у соціальній мережі на малюнки художника Олександра Шатохіна, побачив ілюстрацію зі Свинкою, яка плакала в небо, і запропонував художнику разом створити історію про цю незвичайну казкову Свинку. Ось так і з’явилася книжка «Свинка, яка плакала в небо».

Олександр Шатохін – художник-ілюстратор. Народився і живе у м. Суми. Займається ілюстрацією майже 5 років. Є художником у найбільшому ілюстраторському агентстві «ILustra».  Переможець «COW International design festival: Illustration 2018». На замовлення малює постери, календарі, великі ілюстрації для оформлення приміщень, власні книжки та багато іншого. «Свинка, яка плакала в небо» - перша офіційна книжка, яку він проілюстрував. Надалі хоче малювати ось такі picture books – книжки-картинки. Його надихають насамперед люди та їхній творчий підхід до роботи.


13 квітня, 14:00. Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar