16 Квітня 2024, 22:30 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Пташка Пін на прізвисько Гвін» - 27 Жовтня 2018

Дитяча субота: «Пташка Пін на прізвисько Гвін»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 747


Книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошують дітей віком від 8 років та їхніх батьків на презентацію повісті Сергія Товстенка «Пташка Пін на прізвисько Гвін» що відбудеться 27 жовтня, за участю автора. Початок – о 12:00.

Пінгвіненя Пін на прізвисько Гвін і його друг тюленя Тюкало – неабиякі вигадники й добрі розбишаки, які постійно втрапляють у цікавущі пригоди й при цьому винаходять чимало корисних речей для всього Пінгвінячого містечка. Повість-казка Сергія Товстенка «Пташка Пін на прі­звисько Гвін» – переможець конкурсу «Напишіть про мене книжку!» в номінації «Добрі пригоди».


Поет, учасник журі конкурсу «Напишіть про мене книжку!» Юрій Бедрик про цю книжку: «Страшенно смішний, дуже доброзичливий твір. Чарівний головний персонаж (такий винахідливий і хоробрий, що юному читачеві, хоч то й пінгвін, явно закортить бути на нього схожим). Не менш виразний друг Піна, юний тюлень Тюкало (Тюкало, бо тюкає, а тюкає, бо тюлень). У чомусь ці двоє - протилежні характери, тож вони вдало доповнюють один одного».

Сергій Товстенко працював журналістом на радіо і телебаченні, але вирішив, що писати книжки для дітей веселіше й цікавіше. І написав веселу пінгвінячу повість, з якою одразу переміг у конкурсі і став дитячим письменником. Бував у різних країнах, однак до Антарктиди поки що не дістався. Та сподівається колись там побувати і особисто зустрітися з пінгвінами.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar