28 Березня 2024, 21:07 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Книгарні [ Додати іншу організацію ]


Книгарня «Є» - Київ

«Локації» | Категорія: «Книгарні»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: вул. Лисенка, 3
Місткість локації: 100 осіб

Тел.: +38 (044) 235 88 54
E-mail: art.kyiv@book-ye.com.ua
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 5052


Першу книгарню мережі відкрито 21 грудня 2007 року в м. Києві (вул. Лисенка, 3). Менш ніж за рік книгарня набула репутації магазину з найбільшим вибором українських книг, приємним сервісом (місця для читання, Wi-FiТМ), а також стала відома киянам та гостям столиці як місце культурних зустрічей – презентацій книжок, круглих столів, літературних читань, дитячих заходів. На 15-му Форумі видавців у Львові (вересень, 2008 р.) Книгарню «Є» визнано найкращою книгарнею в Україні, Книгарнею року. 

Мережа Книгарень «Є» має свої особливості, привабливі для покупця: 
  • найбільший в Україні вибір українських книг, 
  • книги іноземними мовами, відділ дитячої літератури (тут же місце для ігор, дитячі іграшки), 
  • відділ дисків (музика, фільми, ігри, аудіокнига), 
  • місця для читання, 
  • безкоштовний Інтернет (Wi-Fi™), 
  • полиці для буккросингу, 
  • регулярні культурні заходи (презентації книжок, круглі столи, зустрічі з письменниками тощо). 
Мережа Книгарень «Є» має певний концепт, чітко визначену позицію. Вона унікальна: вирізняється серед більшості книжкових мереж тим, що просуває власний, український продукт. Ця позиція відповідає очікуванням суспільства, адже, як засвідчують соціологічні дослідження, більшість українців готові читати українською мовою, серед них більшість – це ті, хто надає перевагу україномовній книжці.

Мережа Книгарень «Є» – це заохочення не тільки для покупця, а й для українського видавця, оскільки його книги посідають тут адекватне місце. Цим мережа принципово відрізняється від більшості інших книжкових мереж в Україні, які цілеспрямовано просувають російську книгу. Відкритість до інших культур, однак, також вельми важлива, оскільки відкритість – це запорука доступу до передових ідей світового рівня. Саме тому мережа Книгарень «Є» прагне забезпечити великий вибір не тільки українських, а й зарубіжних книг оригінальними мовами. Засновником мережі є австрійська компанія «ЕСЕМ Медіа ҐмбХ». «ЕСЕМ Медіа ҐмбХ» відома також як засновник суспільно-політичного видання «Український тиждень» (http://tyzhden.ua/).




Теги: Книгарня Є, книгарня, ЕСЕМ Медіа ҐмбХ, Київ, Український тиждень