23 Квітня 2024, 16:10 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація повісті Сергія Куцана «Зюзя» | Київ - 10 Жовтня 2018

Презентація повісті Сергія Куцана «Зюзя» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 10 Жовтня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1005


Книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошують на презентацію найсмішнішої книжки #25BookForum – повісті Сергія Куцана «Зюзя» у середу, 10 жовтня о 18:30. Модераторка – письменниця Діана Мельникова.

На день народження бабуся зробила Олесі несподіваний подарунок — унікального пацюка, вирощеного в секретній експериментальній лабораторії. І відтоді життя родини пішло шкереберть: безсонні ночі й насичені карколомними пригодами та битим посудом дні. А потім шкереберть пішло життя цілого будинку. А далі, можливо, й усього міста…

Неймовірно смішна повість Сергія Куцана «Зюзя» — переможець конкурсу «Напишіть про мене книжку!», оголошеного видавництвом «Фонтан казок» з метою простимулювати українських письменників до створення книжок, у героях яких сучасні українські підлітки зможуть упізнати себе.


Письменниця, учасниця журі конкурсу «Напишіть про мене книжку!» Діана Мельникова про цю книжку: 
«Класнюча, смішна, добра історія. У моєму випадку це в прямому сенсі (хоч і частково) книжка про мене: колись принесла пацюка від однокласниці додому, потім весь вечір ловили його всією родиною. Сюжет майстерно побудований, оригінальний, із несподіваним фіналом. Дякую автору за чудовий текст!»

Сергій Куцан про себе:
«Народився дуже давно в містечку Звенигородка у родині музикантів. Можливо, саме тому музика переслідує мене все життя, в тому числі й у текстах. Зрозуміло, що з дитинства багато читав. Намагаюсь і зараз, тільки не читати, а більше слухати, бо читати нема коли, а слухати можна хоч і в дорозі, хоч і в дУші. Вважаю, що аудіокниги – це справжнє спасіння для зайнятих людей, і я радий, що колись разом з «Нашим Форматом» вдалося реалізувати кілька вдалих проектів, за які не соромно». 

Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar