29 Березня 2024, 16:45 | Реєстрація | Вхід
/ Павло Матюша презентує книжку казок «Вієчка» | Київ - 9 Лютого 2019

Павло Матюша презентує книжку казок «Вієчка» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 09 Лютого 2019 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 627


Видавництво «Фонтан казок» і Київська Книгарня «Є» запрошують 9 лютого о 14:00 на ігрову презентацію книжки казок Павла Матюші «Вієчка» і нової видавничої серїі «Казка під подушку». На презентацію також завітає головний редактор видавництва Іван Андрусяк. Буде весело і по-справжньому казково – чекаємо на вас!

Вієчка та її батьки, тато Жаринка і мама Талія, — дуже незвичайна родина. Вони такі доброзичливі й людяні, так люблять одне одного і весь світ навколо, що завдяки їм змінюється на краще все непривітне й самолюбиве гном’яче плем’я.

Дебютна книжка Павла Матюші «Вієчка» відкриває серію покетбуків «Казка під подушку», розрахованих на те, щоб дитина читала їх перед сном, брала з собою на прогулянку чи в подорож.

Художниця Марта Кошулінська, ілюстраторка книжки: «Вієчка» - це не просто мила і добра історія про лісового гномика, це книга, в яку Павло Матюша вклав глибокий зміст про відносини в сім'ї та суспільстві і прикрасив це все чарівним лісовим, подекуди містичним світом. Мені як ілюстраторці дуже імпонує фантазійна лісова тематика і загалом все, де переплітаються природні мотиви. Образ маленької головної героїні виник в уяві вже з перших рядків, тому ілюстрації створились легко та на одному диханні».


Павло Матюша - поет, письменник і перекладач. Випускник Київського національного університету, працював на дипломатичній службі, пізніше жив та навчався у Франції. Перекладач французької та американської поезії. Лауреат національного літературного конкурсу «Смолоскип». Має трьох дітей, для яких щовечора вигадує казки.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar