19 Квітня 2024, 14:22 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація календаря Literature Illustrated 2022 - 18 Листопада 2021

Презентація календаря Literature Illustrated 2022

Категорія: «Події»
Дата: 18 Листопада 2021 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 428


18 листопада в Києві відбудеться презентація календаря Literature Illustrated, для якого знялись 12 сучасних українських письменників та письменниць. 

У календарі на 2022 рік, зокрема, є фото таких авторів та авторок: Оксана Забужко, Юрій Андрухович, Валерій Маркус, Ганна Городецька, Павло Матюша, Марк Лівін, Марія Матіос Теа Саніна, Тамара Горіха Зерня, Тетяна Белімова, Василь Мулік, Сергій Демчук. 

Над укладанням календаря працювала літературна агенція OVO. Арт-директорка, авторка концепту і фотографка — Марися М’яновська. Зйомки календаря проходили влітку в Карпатах. 

«Концепція другого видання Literature Illustrated  виросла навколо ідеї, що письменники є джерелом та носіями національного коду — мови та культури. В цьому проекті ми прагнемо показати  зв’язок між письменниками та землею, що дає той вогонь. Вписати їх у ландшафти гірських вершин, неба, річок та долин, що народили нашу націю. Надати фізичного втілення мові, що проступає каліграфією на тілі митців. Це історія про зв’язок зі своїм корінням, землею та мовою. Про взаємозалежність людини та землі»,  — зазначає продюсерка видання Вікторія Ма

На презентації календаря будуть присутні автори та авторки, які взяли в ньому участь. Модераторка заходу — поетка Тетяна Власова

На кошти з авторського прибутку від продажів календаря будуть закуплені книги українських письменників, які потім передадуть у бібліотеки та лікарні. 

Презентація календаря Literature Illustrated пройде 18 листопада у книгарні "Є” (вул. Миколи Лисенка, 3). Початок о 19.00. Вхід вільний, за наявності сертифікатів про вакцинацію або ПЛР-тестів. 

Детальніше читайте на сторінці проекту: https://www.facebook.com/events/4103762693063032 

Календар видано за сприяння House of Europe.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar