27 Квітня 2024, 02:38 | Реєстрація | Вхід
/ Київська Книжкова виставка до Дня Знань - 25 Серпня 2016

Київська Книжкова виставка до Дня Знань

Категорія: «Події»
Дата: 25 Серпня 2016 (Четвер)
Час: 10:00
Місто: Київ
Місце: Український Дім
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1010


Протягом багатьох років, в кінці літа, вже доброю традицією стало проведення в Українському домі на Європейській площі (вул. Хрещатик, 2) щорічної книжкової виставки-ярмарку до Дня Знань. 2016 рік не став винятком.

З 25 по 28 серпня в Києві пройде чергова виставка-ярмарок, організатором якої є Державне підприємство «Український Дім» за підтримки та під патронатом Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Книжкова виставка-ярмарок в Українському домі на Європейській площі – це передусім яскрава подія в інтелектуальному та духовному житті країни. За час свого існування вона стала відомим, популярним заходом, як для спеціалістів даної галузі так і для книголюбів України. На ній завжди широко представлено літературу на будь-які смаки та уподобання - художню, наукову, довідкову, історичну, краєзнавчу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу.


Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Традиційно, в рамках книжкової виставки-ярмарку проводиться Благодійна акція «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Всі бажаючі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

Під час проведення виставки-ярмаку відбудеться «Фестиваль морозива» - свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом. В програмі фестивалю: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, татуювання, інтерактивний ігровий майданчик, та багато-багато інших цікавих подій.

Не пропустіть яскраве свято книги!



Завантажити програму Київської книжкової виставки можна буде за два тижні до початку виставки

Контакти: Тел./факс (044) 455 7514, E-mail: seva@welding.kiev.ua. Сайт: http://bookexpo.in.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar