28 Березня 2024, 14:41 | Реєстрація | Вхід
/ ХІІ Київська книжкова виставка в Українському домі - 19 Травня 2016

ХІІ Київська книжкова виставка в Українському домі

Категорія: «Події»
Дата: 19 Травня 2016 (Четвер)
Час: 11:00
Місто: Київ
Місце: Український дім
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1656


Усіх шанувальників книги, любителів читання запрошує до себе XII Київська міжнародна книжкова виставка, яка проходитиме 19-22 травня 2016 року в Українському Домі на Європейській площі за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 2.
 
Київська міжнародна книжкова виставка – подія всеукраїнського масштабу, що об’єднує видавців, книгорозповсюджувачів, авторів та книголюбів.

Чотири дні поспіль відвідувачі будуть знайомитися з кращими зразками видавничої продукції вітчизняних та зарубіжних видавництв різних форм власності, а також поліграфічними та книготоргівельними підприємствами, бібліотеками та книжковими клубами, дитячими літературними журналами та газетами, електронними виданнями та спеціалізованими Інтернет-порталами, компаніями, які надають супутні послуги з рецензування та публікації друкованої продукції. На виставці широко буде представлено художню, наукову, навчальну, історичну, краєзнавчу, музичну, дитячу літературу на будь-які смаки та уподобання.
          
Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, майстер-класи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.    
         
 
Під час виставки, традиційно, відбудеться Благодійна акція «Подаруй радість дитині – поділися книжкою». Кожен бажаючий має змогу стати учасником створення великої бібліотеки для дітей Сходу.    
          
Проведення міжнародної книжкової виставки має на меті утвердження в суспільстві престижу української книги, піднесення вітчизняної видавничої справи, налагодження співпраці між вітчизняними та зарубіжними видавцями та книгорозповсюджувачами, сприяння розвитку виставкової діяльності, посилення її впливу на науково-технічне та технологічне оновлення вітчизняного виробництва видавничої продукції, як єдиного в Україні виставкового заходу загальнодержавного рівня.
           
Не пропустіть яскраве свято книги на XIІ Київській міжнародній книжковій виставці!
           
Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державний комітет телебачення і радіомовлення України та Державне підприємство «Український Дім».

Запрошуємо всіх бажаючих до участі у книжковій виставці!
Умови участі та заявки друкуйте з офіційного сайту виставки - www.bookexpo.in.ua

Сторінка у Facebook: http://facebook.com/bookexpo.in.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar