26 Квітня 2024, 16:36 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль творчості людей з інвалідністю «Барви життя» - 3 Грудня 2021

Фестиваль творчості людей з інвалідністю «Барви життя»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 03 Грудня 2021 (П'ятниця)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний центр «Український дім»
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 813


3 грудня 2021 року о 13.00 у приміщенні Національного центру «Український дім», розпочнеться Всеукраїнський фестиваль творчості людей з інвалідністю «Барви життя».

Організаторами проведення заходу є ДП «Творчо-виробничий та навчально-дослідний центр розвитку сучасного мистецтва та туризму «Магніти України» за фінансової підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та сприяння Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти.

Головною метою цього фестивалю є сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації людей з інвалідністю засобами мистецтв.

В програмних заходах фестивалю візьмуть участь більше 200 учасників – представники майже з усіх областей України – це як окремі виконавці так і колективи без вікових обмежень.

Цьогоріч фестиваль проводиться за такими видами мистецтв:

  • Музичне та театральне мистецтво: вокально-хоровий жанр; хореографічний жанр; театральне мистецтво; інструментальне виконання; авторська пісня.
  • Художня творчість: образотворче мистецтво; декоративно-прикладне і народне мистецтво; скульптура; фото.
  • Літературне мистецтво: мала проза; поезія.
Програма заходів фестивалю включатиме відкриття експозиції декоративно-прикладного і народного мистецтва, що презентуватиме роботи майстрів з інвалідністю, а саме: вироби із природних матеріалів та модуліну, виготовлення іграшок, вишивка, Петриківський розпис, в’язання гачком в техніці амігурумі, образотворче мистецтво, вишивка бісером, а також Гала концерт переможців Всеукраїнського фестивалю «Барви життя».

Триває до 02 грудня 2021 року до 19.00

Контактна особа: Зяблюк Андрій Михайлович – 050 173 88 66
Захід проводиться з дотриманням чинних карантинних вимог.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar