25 Квітня 2024, 17:03 | Реєстрація | Вхід
/ Київська Книжкова виставка до Дня Знань к Києві - 3 Вересня 2017

Київська Книжкова виставка до Дня Знань к Києві

Категорія: «Події»
Дата: 03 Вересня 2017 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Український дім на Європейській площі
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1574


Протягом багатьох років, в кінці літа, вже доброю традицією стало проведення в Українському домі на Європейській площі (вул. Хрещатик, 2) щорічної книжкової виставки-ярмарку до Дня Знань. Цей рік не став винятком.

З 31 серпня по 3 вересня організатори запрошують всіх бажаючих відвідати чергову виставку-ярмарок, організатором якої є Державне підприємство «Український Дім» за підтримки та під патронатом Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Книжкова виставка-ярмарок в Українському домі на Європейській площі – це передусім яскрава подія в інтелектуальному та духовному житті країни. За час свого існування вона стала відомим, популярним заходом, як для спеціалістів даної галузі так і для книголюбів України. На ній завжди широко представлено літературу на будь-які смаки та уподобання - художню, наукову, довідкову, історичну, краєзнавчу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу.

На відвідувачів чекатиме розмаїття літератури, яку можна буде придбати за ціною виробника:

  • наукова й публіцистична                         
  • художні книги для дорослих і дітей
  • навчальна й довідкова                               
  • періодичні й газетно-журнальні видання
  • мистецтвознавча й музична                      
  • подарункові й мистецькі альбоми
У програмі  виставки заплановано багато цікавих заходів та зустрічей, зокрема:
  • громадський діяч, підприємець, викладач бізнес-шкіл kmbs та LvBS Валерій Пекар проведе вечір української ділової літератури. Підбірка 10 бестселерів по бізнесу та соціально-економічних питаннях
  • ветеран АТО, офіцер спецназу Максим Музика  з  прем’єрною презентацією романа «Позивний»
  • політичний експерт, історик, журналіст Євген Магда з презентацією нової книги «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи», та багато інших.
На урочистому відкритті виставки відбудеться вручення дипломів лауреатам Премії Кабінету Міністрів України ім. Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва 201 6  року.

Програма виставки також передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Традиційно, в рамках книжкової виставки-ярмарку пройде Благодійна акція «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Всі бажаючі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

Під час проведення виставки-ярмаку відбудеться «Фестиваль морозива» - свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом. В програмі фестивалю: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, татуювання, інтерактивний ігровий майданчик, та багато-багато інших цікавих подій.
Не пропустіть яскраве свято книги!

Список учасників та Програму заходів можна буде завантажити за 1 тиждень до початку виставки
Тел./факс (044) 455 7514. E-mail: seva@welding.kiev.ua



Сторінка Київської Книжкової виставки: http://www.bookexpo.in.ua/kkvdz14.html
Київ, Український дім на Європейській площі, вул. Хрещатик, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar