29 Березня 2024, 03:56 | Реєстрація | Вхід
/ Книжкова виставка до Дня Знань «Читай.UA» - 2 Вересня 2018

Книжкова виставка до Дня Знань «Читай.UA»

Категорія: «Події»
Дата: 02 Вересня 2018 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Український дім
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2357


30 серпня - 2 вересня в приміщенні міжнародного виставкового і конгрес-центру Києва «Український дім», за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2, відбудеться книжкова виставка до Дня Знань «Читай.UA». Умови участі: bookexpo.in.ua/kkvdz14.html

Книжкова виставка в Українському домі – це яскрава подія в інтелектуальному та духовному житті країни. За час свого існування вона стала відомим, популярним заходом, як для спеціалістів даної галузі так і для книголюбів України. На ній завжди широко представлено літературу на будь-які смаки та уподобання. 

На відвідувачів чекатиме розмаїття літератури, яку можна буде придбати за ціною виробника:

  • наукова й публіцистична                        
  • художні книги для дорослих і дітей
  • навчальна й довідкова                             
  • періодичні й газетно-журнальні видання
  • мистецтвознавча й музична                    
  • подарункові й мистецькі альбоми          
Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.  

Від Авторів і видавців чекаємо на цікаві автограф-сесії та презентації нових видань!    

1 вересня на 17-00 запрошуємо всіх на благодійний творчий вечір Олексія Мочанова та гурту «Акустичні Люди». Авторський музичний  проект відомого українського суспільного діяча, кар’єра якого містить епізоди з автоспорту, журналістики, роботи на телебаченні, волонтерську діяльність, – це нагода послухати чудову музику у звучанні акустичних інструментів та поміркувати разом на вічні теми, яких торкається автор у текстах своїх пісень. Жага перемоги, цінність дружньої підтримки, любовна лірика та довгі подорожі – що може бути більш справжнім? 

Любителям солодощів запропонуємо відвідати «Фестиваль морозива» - свято з  цікавою програмою для дітей: атракціони, змагання, аквагрим, татуювання й боді-арт; інтерактивний ігровий майданчик. А ще: майстер класи з рукоділля й виготовлення швидкого морозива вдома, ляльковий театр, зони для фотографування й багато-багато інших цікавих подій. 

Запрошуємо всіх до участі у книжковій виставці до Дня Знань «Читай.UA»!          
Умови участі та заявку друкуйте з офіційного сайту виставки: bookexpo.in.ua/kkvdz14.html

Виставка проводиться згідно Указу Президента України № 47/2017 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року «Про Доктрину інформаційної безпеки України». 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar